Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum Alla utom vi med Alba August och Björn Gustafsson – se nya klipp från serien

Alba August och Björn Gustafsson spelar paret Hilma och Ola i ”Alla utom vi”, en ny serie på discovery+ med premiär 12 februari. Foto: Warner/discovery+

”Alla utom vi” har fått ett premiärdatum. Serien med Alba August och Björn Gustafsson i huvudrollerna har premiär 12 februari på discovery+. Det här är vad som väntar.  

Alba August och Björn Gustafsson gör gemensam sak när de spelar huvudrollerna i ”Alla utom vi”, en dramakomedi regisserad av Erik ”Jerka” Johansson. Nu är det bekräftat att serien har premiär 12 februari på discovery+. 

Serien handlar om Hilma och Ola, ett par som ”desperat försöker bli gravida”. Följer gör ”den känslomässiga och ekonomiska berg- och dalbana som kan uppstå när ett par kämpar för att lyckas få barn”.

På rollistan finns även, bland andra, Edvin Törnblom, Adam Lundgren, Malin Cederbladh, Christopher Wagelin, Celie Sparre och Göran Ragnerstam. 

Erik Johansson och Sebastian Johansson har skrivit manus till ”Alla utom vi”, som är löst baserad på kanadensiska ”How to buy a baby”.

– Vi har försökt behålla grundtemat och vissa nyckelsituationer från originalet, men i och med att vi gjort om det från åtta minuter till 22 minuter per avsnitt så har vi fått gå loss rätt ordentligt men vår egen humor och fantasi. Sen får man gå på sin egen känsla och inte tänka så mkt på vad publiken vill ha, det är fel ände att börja med när man ska försöka skapa något kul, har Erik Johansson tidigare sagt till Spoiler alert. 


Redan under starten av 2021 kunde Spoiler alert visa det första klippet från ”Alla utom vi”. Nu har Discovery Networks delat med sig av en längre ihopklipp av scener från serien. 

När Discovery Networks Sverige ska beskriva ”Alla utom vi” skriver man att det är en serie vars fokus är ”drömmen och kampen om att bilda familj, när omgivningen ständigt lägger sig i och kommer med kloka råd om hur man lyckas.”

Vidare: ”Ola och Hilma går igenom allt från pinsamma familjemiddagar, danska spermadonatorer och en omgivning med åsikter om hur ”himla” enkelt det är att skaffa barn.”

”Alla utom vi” är löst baserad på kanadensiska ”How to buy a baby”. Serien produceras av Warner Bros ITVP. 

”Alla utom vi” har premiär 12 februari på discovery+. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om serier på discovery+