Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

TV4 direktsänder musikgalan Don’t stop the music – artisterna som står på scen

Sarah Dawn Finer och Martin Stenmarck leder direktsända musikgalan ”Don’t stop the music”, som visas i TV4 30 januari. Foto: TV4

First Aid Kit, Lars Winnerbäck, Tomas Ledin och Molly Sandén. Det är några av artisterna som står på scen under den av TV4 direktsända musikgalan ”Don’t stop the music”. ”Musik läker. Musik behövs. Kvällen är en hyllning till hela musiksverige”, säger Sarah Dawn Finer, som är en av galans ciceroner. 

Det är i ett pressmeddelande som TV4 meddelar att man direktsänder musikgalan ”Don’t stop the music” den 30 januari. Arrangör är Insamlingsstiftelsen Svenska Musikfonden, som jobbat för att stötta personerna i musikbranschen – exempelvis scenografer, ljudtekniker och musiker – som drabbats av pandemin. 

Sarah Dawn Finer och Martin Stenmarck är galans ciceroner. I pressmeddelandet säger den senare: 

”Många yrkesgrupper går nu på knäna under pandemins framfart och jag vill att kvällen bidrar till att hylla de yrkesgrupper som finns i min närhet men som kanske aldrig syns längst fram vid mikrofonen eller framför kameran. Det här är en kväll för alla som får musiksverige att leva.”

”TV4 har en lång historia av att bidra till att förvalta och förädla det svenska musikundret. Vi är så glada för möjligheten att kunna sända det här initiativet från Svenska Musikfonden och tillgängliggöra det för hela svenska folket.”

Bland artister som TV4 hittills presenterat finns Lars Winnerbäck, Tomas Ledin, Molly Sandén, Helen Sjöholm, Peter Jöback, Tommy Körberg, Stor, Benjamin Ingrosso, First Aid Kit, Janice och Frida Öhrn. 

Jonathan Nordin, exekutiv producent den direktsända musikgalan, säger till Spoiler alert att fler artister tillkommer och att detta är en ”viktig fråga för hela branschen så detta är ett initiativ som engagerar många artister.” Han fortsätter: 

”TV4 har en lång historia av att bidra till att förvalta och förädla det svenska musikundret. Vi är så glada för möjligheten att kunna sända det här initiativet från Svenska Musikfonden och tillgängliggöra det för hela svenska folket.”

”Don’t stop the music” direktsänds 30 januari med start 20.00 i TV4.