Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Då har dokumentären Charlotte Perrelli – Året som förändrade allt premiär på discovery+

Dokumentären ”Charlotte Perrelli – Året som förändrade allt” har premiär 31 januari på discovery+. Foto: Linus Hallsenius/discovery+

Från scenen till karantänliv i lyxvillan. ”Charlotte Perrelli – Året som förändrade allt” följer Charlotte Perrelli under 2020. Den nya dokumentären har premiär 31 januari på discovery+.

I årsskiftet ändrade Dplay namn till discovery+. Nu har Discovery Networks Sverige presenterat en del av de serier och premiärer som har premiär de närmaste tiden. 

Närmast väntar ”Helt perfekt” säsong 4 och senare, i februari, nya dramakomedin ”Alla utom vi” med Alba August och Björn Gustafsson i huvudrollerna. 

När det gäller dokumentärer är det under januari är det ”Charlotte Perrelli – Året som förändrade allt” som står ut. 

Dokumentären, som följer Charlotte Perrelli under 2020, produceras av Nexiko med Matilda Hellman som producent, medan Jens von Reis och Daniel Andreasson har regisserat. 

Discovery Networks Sverige beskriver det som att Perrelli gick från ”internationella galascener till en kalender som ekade helt tom” under året som gått. Vidare: ”Konserter inför storpublik byts mot karantänliv i lyxvillan, livspussel med man och fyra barn samt en egen klädkollektion. Men frustrationen över att inte få ägna sig åt sin passion, musiken, växer. Då ringer telefonen och allt förändras – igen.” 

Charlotte Perrelli är för tillfället aktuell i SVT:s ”Stjärnorna på slottet”. Avsnittet med fokus på artisten sänds 30 januari. 

”Charlotte Perrelli – Året som förändrade allt” har premiär 31 januari på discovery+. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om serier på discovery+