Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Här gör Camilla Läckberg skådespelardebut i Lyckoviken – premiär 19 januari på Viaplay

Camilla Läckberg är upphovsperson och en av huvudförfattarna för ”Lyckoviken”. I säsong 2 medverkar Läckberg också som skådespelare. Foto: NENT Group

Här gör Camilla Läckberg skådespelardebut i ”Lyckoviken”. Författarens serie är tillbaka med nya avsnitt 19  januari på Viaplay och TV3. 

Det är kanske inte mycket, eller särskilt långt, men ändå: Camilla Läckberg gör skådespelardebut i ”Lyckoviken” säsong 2, något som Spoiler alert nu kan visa första klippet från. 

Camilla Läckberg och Nordisk Film TV är upphovspersoner bakom serien som hade premiär i oktober och snabbt växte till att bli en av Viaplays mest sedda. Säsong 2 spelades in i samma veva som fösta omgången, vilket gör att serien är tillbaka med nya avsnitt redan den 19 januari. 

Väntar gör åtta nya avsnitt, där fokus fortsatt är på den mordutredning som Johanna, spelad av Disa Östrand, och hennes poliskollegor kämpar med. Bakom varje hörn tycks nya överraskningar vänta. 

Samtidigt är allt förstås inte frid och fröjd vad gäller Johannas privatliv. Barndomskärleken Danne (Martin Stenmarck) slits mellan hustrun Pernilla (Linda Santiago) och Johanna. Till råga på allt: Johannas vän Madelene, som alla har trott varit död i 18 år, är i livet och tillbaka i Hammarvik. 


Utöver nämnda skådespelare finns även Christopher Wollter, Ella Rappich, Emma Broomé, Marie Robertson, Daniel Adolfsson, Amanda Lindh, Mirja Turestedt, Ashkan Ghods, Jacques Karlberg, Peter Lorentzon, Anna Söderling, Lars Väringer, Arman Fanni, Felicia Truedsson och Emil Algpeus på rollistan för ”Lyckoviken” säsong 2. 

Nykomlingar i ensemblen är Lisa Henni i rollen som Madelene och Jesper Söderblom i rollen som Totte.

Camilla Läckberg och Nordisk Film TV är upphovspersoner bakom serien. Serien är en samproduktion med Film i Väst. Renée Axö är producent, medan Jenny Grewdahl är kreativ producent. 

Camilla Läckberg, Lovisa Löwhagen och Jessika Jankert är huvudförfattare för serien, som regisseras av Peter Lindmark, Åsa Kalmér och Andreas Lindergård. ”Lyckoviken” distribueras av Eccho Rights. 

”Lyckoviken” säsong 2 har premiär 19 januari på Viaplay och TV3. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier