Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Staffan Lindeborg, Sarah Sjöström och paret Strömstedt i nya Alla mot alla med Filip och Fredrik

Alla mot alla med Filip och Fredrik säsong 5 har premiär 1 februari på discovery+ och Kanal 5. Bland de tävlande finnsSarah Sjöström och Staffan Lindeborg, Liv Mjönes och Gustaf Hammarsten, Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt samt Gudrun Schyman och Özz Nujen. Foto: Margareta Bloom Sandebäck/discovery+

SVT-legendaren Staffan Lindeborg gör tv-comeback i ”Alla mot alla med Filip och Fredrik”, kan Spoiler alert nu berätta. Sportkommentatorn tävlar med simstjärnan Sarah Sjöström. Med i nya säsongen är även Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt. 

Säsong 5 av Filip Hammars och Fredrik Wikingssons populära frågesportsprogram ”Alla mot alla med Filip och Fredrik” har premiär 1 februari på discovery+ och Kanal 5. Programmet sänds därefter måndag till torsdag under stora delar av våren. 

Nyligen fick Spoiler alert bekräftat att skådespelarna Liv Mjönes och Gustaf Hammarsten, Gudrun Schyman och Özz Nujen samt Josefin Johansson och Jesper Rönndahl tävlar i den nya omgången. 

Bland deltagarna finns även Hanna Hellquist och Jonatan Unge, Micke Tornving och Gry Forssell samt Cecilia Frode och Janne Josefsson. 

Spoiler alert kan nu berätta att SVT-legendaren Staffan Lindeborg ställer upp i nya ”Alla mot alla”.

Han, som innan han gick i pension var en av Sveriges mest folkkära sportkommentatorer, kommer att tävla med OS-vinnande simmaren Sarah Sjöström. 

Staffan Lindeborg kommenterade sport i SVT i över 30 år. Dessförinnan jobbade han på Sveriges Radio, där han började redan som 17-åring. Lindeborg har varit kommentator vid majoriteten av de tillfällen då Sarah Sjöström vunnit sina många VM- EM- och OS-medaljer. 

Klart är även att Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt ställer upp i ”Alla mot alla med Filip och Fredrik”. Paret gör debut i frågesportprogrammet, men har tävlat tillsammans i ”På spåret” hela tre gånger. En av dessa nådde de final. 

”Alla mot alla med Filip och Fredrik” är ett frågesportsprogram i vilket programledarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ”samlat några av våra mest folkkära kändisar, parat ihop dem i burar och bombarderar dem med de mest underhållande frågeställningar genren sett.”

Hanna Hellquist och Ebbot Lundberg vann första säsongen av ”Alla mot alla”. David Sundin och Suzanne Axell stod som vinnare av säsong 2, medan Lotta Lundgren och Erik Haag vann säsong 3 och säsong 4. 

”Alla mot alla” produceras av Nexiko, produktionsbolaget som startades av Fredrik Wikingsson, Filip Hammar och Lars Beckung 2012.  Kort därefter gick även rutinerade tv-producenten Micke Svensson in som delägare. 

”Alla mot alla med Filip och Fredrik” säsong 5 har premiär 1 februari på discovery+ och Kanal 5. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om serier på discovery+