Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Gudrun Schyman, Liv Mjönes, Gustaf Hammarsten i Alla mot alla säsong 5 – premiär 1 februari

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är programledare för ”Alla mot alla med Filip och Fredrik”. Säsong 5 har premiär 1 februari på discovery+ och Kanal 5. Bland de tävlande finns Gry Forssell, Liv Mjönes, Gustaf Hammarsten och Gudrun Schyman. Foto: Linus Hallsénius/discovery+

En ny säsong ”Alla mot alla med Filip och Fredrik” har premiär 1 februari på discovery+ och Kanal 5. Bland de tävlande finns Gudrun Schyman, Jonatan Unge samt skådespelarna Liv Mjönes och Gustaf Hammarsten. 

Filip Hammars och Fredrik Wikingssons populära frågesportsprogram ”Alla mot alla med Filip och Fredrik” fortsätter. 

Säsong 5 har premiär 1 februari på discovery+ och Kanal 5 för att därefter sändas måndag till torsdag hela våren. 

Spoiler alert har nu fått ett antal av deltagarna i den nya omgången bekräftade. Det handlar både om nykomlingar och personer som får anses vara veteraner i tv-programmet. 

I den senare kategorin räknas radio- och tv-profilen Gry Forssell, som i säsong 2 tävlade med Tomas Bodström och sedan dess – säsong 3 och 4 – bildat par med Micke Tornving. 

Samma gäller Hanna Hellquist, som vann första säsongen av ”Alla mot alla” med Ebbot Lundberg, och sedan medverkat i säsong 3 och 4. I år tävlar Hellquist med komikern Jonatan Unge. 

Tillbaka i de nya avsnitten av ”Alla mot alla” är även Cecilia Frode och Janne Josefsson. 

Bland deras motståndare finns Josefin Johansson och Jesper Rönndahl, som bildar ett tävlande par, samt skådespelarna Liv Mjönes och Gustaf Hammarsten. 

Josefin Johansson och Jesper Rönndahl har båda vunnit ”På spåret”, då tävlande med Johar Bendjelloul respektive Elisabet Höglund. 

Liv Mjönes känns igen från tv-serier som ”Torpederna”, ”Advokaten”, ”Fullt hus” och ”Sthlm Rekviem”, medan Gustaf Hammarsten bland annat setts i julkalendern ”Tjuvarnas jul”, tv-serierna ”Våra vänners liv”, ”Gåsmamman” och ”Fröken Frimans krig”. Han gör också en av rollerna i ”Morden i Sandhamn” och medverkade i Sacha Baron Cohens ”Brüno”. 

Den för tv-programmet stora skrällen bland de hittills bekräftade deltagarna är tidigare toppolitikern Gudrun Schyman, som kommer tävla med komikern Özz Nûjen vid sin sida. 

”Alla mot alla med Filip och Fredrik” har sedan start varit ett omtalat tv-program för Discovery Networks Sverige. Sedan säsong 2 har programmet också vuxit, båda vad gäller tittare och antalet avsnitt. 

”Alla mot alla med Filip och Fredrik” är ett frågesportsprogram i vilket programledarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ”samlat några av våra mest folkkära kändisar, parat ihop dem i burar och bombarderar dem med de mest underhållande frågeställningar genren sett.”

Hanna Hellquist och Ebbot Lundberg vann första säsongen av ”Alla mot alla”. David Sundin och Suzanne Axell stod som vinnare av säsong 2, medan Lotta Lundgren och Erik Haag vann både säsong 3 och säsong 4. 

”Alla mot alla” produceras av Nexiko, produktionsbolaget som startades av Fredrik Wikingsson, Filip Hammar och Lars Beckung 2012.  Kort därefter gick även rutinerade tv-producenten Micke Svensson in som delägare. 

”Alla mot alla med Filip och Fredrik” säsong 5 har premiär 1 februari på discovery+ och Kanal 5. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om serier på discovery+