Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till Hjem til jul säsong 2 på Netflix – premiär 18 december

Ida Elise Broch gör huvudrollen i ”Hjem til jul” säsong 2, som har premiär 18 december på Netflix. Felix Sandman finns också på rollistan. Foto: Netflix

”Hjem til jul” säsong 2 med Ida Elise Broch och Felix Sandman har premiär 18 december på Netflix. Här är trailern till de sex nya avsnitten. 

Netflix norska originalserie ”Hjem til jul”, som har den internationella titeln ”Home for christmas”, hade premiär i december förra året. 

Drygt ett år senare landar säsong 2. 

Som tidigare är det Ida Elise Broch som gör huvudrollen som sjuksköterskan Johanne. I första omgången drog hon igång en 24-dagars jakt för att hitta en partner som hon kunde ta med hem till familjens julfirande.

Nu, i säsong 2, väntar följande enligt Netflix: ”Är du redo när kärleken knackar på dörren? Följ Johannes jakt på evig, varm och äkta kärlek ännu en december. När familjen och världen runt henne faller samman – hur ska hon då kunna tro på genuin och evig kärlek? Finns den överhuvudtaget och kommer hon att hitta den rätte att ta med hem till jul i år?”. 

Svenska skådespelaren och artisten Felix Sandman medverkar likt först säsongen även i den andra. Samma gäller skådespelarna Stian Blipp, Gabrielle Leithaug och Oddgeir Thune i sina respektive roller. 

Nykomlingar i serien inkluderar Edward Schultheiss, Hermann Sabado och Dagny Norvoll Sandvik. 

Per-Olav Sørensen regisserar ”Hjem til jul” säsong 2, som har den internationella titeln ”Home for christmas”. Julie Skaufel, Mattis Herman Nyquist, Miriam Larsen och Sørensen har skrivit manus. Serien produceras av The Oslo Company med Kaia Foss och Trond Håndlykken Kvernstrøm som producenter. 

”Hjem til jul” säsong 2 har premiär 18 december på Netflix. 

 Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier