Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till Pappas pojkar – premiär 6 december på Dplay, Ekborg och Malmsjö på rollistan

”Pappas pojkar” är en ny serie på Dplay med premiär 6 december. JLC – Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán – samt Christoffer Nordenrot spelar huvudrollerna. Foto: Dplay

”Pappas pojkar” är en ny svensk komediserie på Dplay med JLC och Christoffer Nordenrot i huvudrollerna. Inför premiären 6 december kan Spoiler alert nu berätta att Anders Ekborg, Jonas Malmsjö, Happy Jankell och Claes Malmberg finns på rollistan. Här är första trailern. 

Det var i slutet av augusti som Spoiler alert fick bekräftat att Discovery Networks Sverige beställt komediserien ”Pappas pojkar”. 

Serien är en svensk adaption av ”Hvite Gutter”, en norsk serie som har sänts i fyra säsonger. Podcast- och Youtube-trion JLC – Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán – samt Christoffer Nordenrot spelar huvudrollerna i ”Pappas pojkar”.

Om serien: ”En gång var de coolast i plugget. Tio år senare lever och festar de fyra bortskämda killarna från den fina Göteborgsförorten fortfarande som när de var bekymmerslösa tonåringar. Nu tycker åtminstone omgivningen att det är hög tid för pappas pojkar att växa upp.”

Vidare, när det gäller vad som väntar för huvudkvartetten Mathias, Leo, Herman och Jens enligt Discovery Networks Sverige: ”Killarna bor forfarande tillsammans utan att ha åstadkommit så mycket förutom att festa och leva det bekymmerslösa livet på repeat, allt tack vare deras välbärgade pappors överseende. Att bli vuxen är jobbigt. Ofta pinsamt. Plågsamt, men i ”Pappas pojkar” oerhört roligt – åtminstone för oss som tittar.”

”Pappas pojkar” har premiär 6 december på Dplay. På bilden: Carl Déman, som spelar Herman. Foto: Dplay
Anders Ekborg på en bild från ”Pappas pojkar”, som produceras av Nexiko. Foto: Dplay

Spoiler alert kan nu berätta att även Anders Ekborg och Jonas Malmsjö finns på seriens rollista. Ekborg spelar pappa till rollfiguren Herman (Carl Demán), medan Malmsjö är far till Jonas Fagerströms rollfigur Leo. I två andra biroller hittas Happy Jankell och Claes Malmberg.  

”Pappas pojkar” regisseras av av Jonna Nordenskiöld och John Lundberg. Serien, som är på tio avsnitt, produceras av Nexiko. 

”Pappas pojkar” har premiär 6 december på Dplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om tv-program på Dplay