Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Rose Byrne och Seth Rogen i Platonic – ny serie på Apple TV+

Rose Byrne och Seth Rogen spelar huvudrollerna i ”Platonic”, en ny serie på Apple TV+. Nick Stoller och Francesca Delbanco är seriens manusförfattare, samtidigt som Stoller regisserar. Foto: Apple TV+

Apple bekräftar nu ”Platonic”, en ny serie med Rose Byrne och Seth Rogen i huvudrollerna. Nick Stoller har skrivit och regisserar de tio avsnitten. 

Det är i ett pressmeddelande som Apple meddelar att man gett grönt ljus till ”Platonic”, en komediserie på tio avsnitt. Nick Stoller och Francesca Delbanco är seriens manusförfattare, samtidigt som Stoller regisserar. 

Huvudrollerna spelas av Rose Byrne och Seth Rogen. Skådespelarna och Stoller återförenas därmed efter att de gjort filmer som ”Bad Neighbors” tillsammans. ”Platonic” produceras av Sony Pictures Television. 

Som titeln antyder handlar ”Platonic” om platonisk vänskap. I centrum: två polare som mötes för första gången när de var unga. Nu, som vuxna, träffas de igen och tar upp vänskapen, men framför allt försöker de komma förbi orsakerna som gjorde att de upphörde att vara kompisar. Under tiden kommer huvudpersonerna naturligtvis att ifrågasätta valen som de har gjort i sina liv. 

Stoller, Byrne, Rogen och Conor Welch är exekutiva producenter för ”Platonic”. 

Ännu finns inget premiärdatum på Apple TV+. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om serier på Apple TV+