Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Då har Pappas pojkar med JLC och Nordenrot premiär på Dplay

”Pappas pojkar” har premiär 6 december på Dplay. Podcast- och Youtube-trion JLC – Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán – samt Christoffer Nordenrot spelar huvudrollerna. Foto: Olle Knutson Hjertén/Dplay

”Pappas pojkar” är en ny serie med podcast- och Youtube-trion JLC – Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán – samt Christoffer Nordenrot. Nu är det bekräftat att det blir premiär 6 december på Dplay. 

Som Spoiler alert kunde berätta i slutet av augusti gör produktionsbolaget Nexiko en ny komediserie för Dplay med titeln ”Pappas pojkar”. 

Serien en svensk adaption av ”Hvite Gutter”, en norsk serie som har sänts i fyra säsonger. Podcast- och Youtube-trion JLC – Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán – samt Christoffer Nordenrot spelar huvudrollerna i ”Pappas pojkar”.

Nu har Discovery Networks Sverige bekräftat att serien har premiär 6 december på Dplay. 

Om handlingen: ”En gång var de coolast i plugget. Tio år senare lever och festar de fyra bortskämda killarna från den fina Göteborgsförorten fortfarande som när de var bekymmerslösa tonåringar. Nu tycker åtminstone omgivningen att det är hög tid för pappas pojkar att växa upp.”

”Pappas pojkar” är på tio avsnitt, regisseras av Jonna Nordenskiöld – hon har regisserat på Dramaten och Stockholms stadsteater – och John Lundberg.

”Pappas pojkar” har premiär 6 december 2020 på Dplay.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om tv-program på Dplay