Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Mäklarna med Kjell Bergqvist, Cecilia Frode fortsätter – premiär 2021 på Dplay

Kjell Bergqvist på en bild från ”Mäklarna”, en fristående fortsättning på serien som sändes i SVT. Den nya versionen har premiär 2021 på Dplay. Ulf Malmros har skrivit manus, Patrik Eklund regisserar. Foto: Dplay

”Mäklarna” gör comeback – på Dplay. En fristående fortsättning med Kjell Bergqvist, Cecilia Frode, Lotta Tejle och William Spetz spelas nu in och har premiär 2021. 

Spoiler alert har nu fått bekräftat att produktionsbolaget Art&Bob gör en fristående fortsättning på ”Mäklarna”, Ulf Malmros serie som hade premiär 2006 i SVT. 

Den nya serien är ett Dplay Original, har börjat spelas in och har planerad premiär 2021 på Dplay. 

Aftonbladet var först att rapportera om rebooten. 

Kjell Bergqvist, Cecilia Frode och Lotta Tejle återvänder alla tre för att göra sina respektive roller som Kaj Modin, Wilma och Maggan.

Bekräftat är även att William Spetz spelar Kevin, en 20-årig praktikant som börjat jobba på Hagamäklarna. Han är ett nytillskott som Kaj fått gratis av Arbetsförmedlingen.

William Spetz och Kjell Bergqvist på en bild från nya ”Mäklarna”. Foto: Dplay
Cecilia Frode och Kjell Bergqvist i ”Mäklarna”, som har premiär 2021. Foto: Dplay

Ulf Malmros är huvudförfattare för ”Mäklarna”, som Patrik Eklund regisserar. Serien produceras av Veronika Öhnedal på Art&Bob. 

Om handlingen skriver Discovery Networks Sverige: ”15 år har gått sen sist, och Kaj är fortfarande en slashas som ljuger, bedrar och misslyckas med det mesta. Men Kaj börjar bli till åren och vill casha in, och bestämmer sig därför för att anställa en VD som kan sköta mäklarfirman.” 

Vidare: ”Kajs före detta adept och kollega Vilma hör av sig, vill ha jobbet, och får det. Om valet av VD visar sig klokt? Såklart det inte gör. Allt går i botten direkt, och för att rädda jobben och Kajs pension så kämpar nu den udda trion Kaj, Vilma och Kevin för att få Hagamäklarna på fötter igen.”

Utöver nämnda skådespelare tillkommer även, skriver Discovery Networks Sverige, ”flera av våra mest hyllade och folkkära skådespelare i biroller”.

”Mäklarna” har premiär 2021 på Dplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om tv-program på Dplay