Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Första bilden på George Clooney i The Midnight sky – premiär i december på Netflix

George Clooney har regisserat och spelar huvudrollen i ”The Midnight sky”, en ny film med premiär i december på Netflix. Foto: Philippe Antonello/Netflix

Här är första bilden från ”The Midnight sky” med Felicity Jones och George Clooney. Filmen har premiär i december på Netflix. 

”The Midnight sky” är en ny originalfilm på Netflix som baseras på Lily Brooks-Daltons roman ”Good Morning, Midnight”. Nu har streamingjätten meddelat att filmen har premiär i december på 2020. 

När det gäller handlingen skriver Netflix att ”The Midnight Sky” är en ”post-apokalyptisk berättelse som följer Augustine, en ensam forskare i Arktis, i hans försök att stoppa Sully och en grupp astronauter från att återvända hem – där en mystisk global katastrof väntar.”

Mark L. Smith har skrivit filmens manus och George Clooney regisserat. Clooney gör även rollen som Augustine, medan Felicity Jones spelar Sully. På rollistan hittas också David Oyelowo, Tiffany Boone, Demián Bichir, Kyle Chandler och Caoilinn Springall.

”The Midnight sky” har premiär i december på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix serier och filmer