SPOILER ALERT

Alex Schulman och Jan Guillou tävlar i Alla mot alla med Filip och Fredrik

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är programledare för ”Alla mot alla” på Kanal 5 och Dplay. Spoiler alert har nu fått bekräftat att Alex Schulman och Jan Guillou tävlar i säsong 4. Foto: Linus Hallsénius/Dplay

Alex Schulman och Jan Guillou. Spoiler alert har nu fått bekräftat att författarna bildar par och tävlar i Filip Hammars och Fredrik Wikingssons tv-program ”Alla mot alla”. 

Fjärde säsongen av ”Alla mot alla” rullar på. 

Sedan premiären i slutet av augusti har en första grupp deltagare tävlat i frågesportprogrammet. Den 12 oktober börjar sändningarna där grupp 2 tävlar. Spoiler alert har nu fått bekräftat att Alex Schulman och Jan Guillou bildar ett av de tävlande paren.

Jan Guillou är för tillfället aktuell med romanen ”Slutet på historien”, den avslutande delen i romansviten ”Det stora århundradet”. Alex Schulman, som även är kolumnist på Expressen, gav i början av september ut sin senaste roman ”Överlevarna”. Schulman har tidigare tävlat i ”Alla mot alla”, då med sin fru Amanda Schulman. 

Under sommaren har Spoiler alert varit först med att bekräfta flera av de deltagare som tävlar i ”Alla mot alla” säsong 4, bland andra Björn Ranelid, Annika Lantz, Per Morberg och Tareq Taylor. 

”Alla mot alla” fortsätter också att vara en succé för Discovery Networks Sverige, då tittarsiffrorna i Kanal 5 och på Dplay ökar för varje säsong. 

”Alla mot alla” produceras av Nexiko, med Emil Persson som producent. Säsong 3 avslutades i april med Lotta Lundgren och Erik Haag som segrare.

Nexiko har även producerat en säsong av programmet för Kanal 5:s systerkanal TVNorge och norska Dplay. ”Alle mot alle” leds av programledaren Jon Almaas och komikern Henriette Steenstrup. 

För resten av världen har Nexiko slutit avtal med distributören All3Media International som säljer formatet på flera marknader.

”Alla mot alla säsong 4 sänds på Kanal 5 och Dplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste ”Alla mot alla”