Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till The Undoing – så blir miniserien med Nicole Kidman och Hugh Grant

Nicole Kidman och Hugh Grant gör huvudrollerna i ”The Undoing”, en miniserie på HBO Nordic med svensk premiär 26 oktober. Susanne Bier regisserar de sex avsnitten. Foto: Niko Tavernise/HBO Nordic

Susanne Biers miniserie ”The Undoing” med Nicole Kidman och Hugh Grant ha premiär 26 oktober på HBO Nordic. Här är första trailern. 

Grace och Jonathan Fraser lever det ”till synes perfekta livet tillsammans med sin son på Manhattan”. Men säg det som varar. En natt förändras allt när ett dödsfall och en rad fruktansvärda avslöjanden sker. ”Grace tvingas nu inse att hon inte lyssnat på de råd hon gett alla andra. Hon måste nu tillsammans med sin son stänga dörren till det förflutna och starta ett helt nytt liv.”

Det är utgångspunkten för ”The Undoing”, en ny miniserie på HBO Nordic med svensk premiär 26 oktober. Nu finns en första trailer. 

Nicole Kidman och Hugh Grant gör huvudrollerna som Grace och Jonathan Fraser, medan Noah Jupe spelar parets son. På rollistan finns även danska skådespelaren Sofie Gråbøl samt Donald Sutherland, Edgar Ramirez, Lily Rabe, Ismael Cruz Cordova, Matilda De Angelis och Noma Dumezweni.

”The Undoing” baseras på romanen ”You should have known” av Jean Hanff Korelitz. David E. Kelley har skrivit seriens manus, medan Susanne Bier regisserar de sex avsnitten. 

”The Undoing” har premiär 26 oktober på HBO Nordic. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om HBO Nordics tv-serier