Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till The Haunting of Bly Manor – premiär 9 oktober på Netflix

Victoria Pedretti i ”The Haunting of Bly Manor”, som har premiär 9 oktober på Netflix. Foto: Eike Schroter/Netflix

”The Haunting of Bly Manor” har premiär 9 oktober på Netflix. Här är första trailern. 

”The Haunting of Bly Manor” är en fristående fortsättning på ”The Haunting of Hill House” och löst baserad på Henry James klassiker ”När skruven dras åt”, skräckromanen som har den engelska titeln ”The Turn of the screw”.

Sedan tidigare har Netflix meddelat att ”The Haunting of Bly Manor” landar 9 oktober på streamingtjänsten – nu finns även en första trailer. 

Victoria Pedretti gör en av huvudrollerna i serien och känns igen som Nell Crain i ”Hill House”.

På rollistan för ”The Haunting of Bly Manor” finns även Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, T’Nia Miller, Rahul Kohli, Benjamin Evan Ainsworth, Amelie Smith och Amelia Eve.

Upphovsmän är Mike Flanagan och Trevor Macy.

Handlingen: ”The Haunting of Bly Manor” utspelar sig i Storbritannien på 80-talet. En ung amerikanska  vid namn Dani får jobbet som nanny åt Henry Wingraves släktingar, två föräldralösa barn spelade av Benjamin Evan Ainsworth och Amelie Smith. Väl på plats på Bly Manor upptäcker Dani att allt inte är som det ska, och att barnens tidigare au pair dött under mystiska omständigheter. 

”The Haunting of Bly Manor” har premiär 9 oktober på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix serier och filmer