Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Patricia Arquette och Ben Stiller återförenas i High desert – ny serie på Apple TV+

Ben Stiller regisserar medan Patricia Arquette spelar huvudrollen i ”High desert”, en ny serie på Apple TV+ av Nancy Fichman, Katie Ford och Jennifer Hoppe. Foto: Apple

Hon gör huvudrollen och han regisserar. Patricia Arquette och Ben Stiller återförenas i en ny serie på Apple TV+ med titeln ”High desert”.

Apple har nu bekräftat att man beställt ”High desert”, en ny komediserie producerad av Apple Studios med Patricia Arquette i huvudrollen. 

Projektet återförenar Arquette med Ben Stiller. Hon spelade en av de bärande rollerna ”Escape at Dannemora”, serien som Stiller regisserade. När det gäller ”High desert” kommer Stiller att regissera första avsnittet och vara exekutiv producent. Arquette har även hon den senare titeln i det nya projektet. 

”High desert” tidigare missbrukaren Peggy som bor med sin mamma i en liten stad i Yucca Valley, California. När modern går bort söker Peggy en något nytt och tar beslutet att bli privatdetektiv. 

Nancy Fichman (”Nurse Jackie”, ”Damages”), Katie Ford (”Miss Congeniality”) och Jennifer Hoppe (”Grace and Frankie”, ”Nurse Jackie”, ”Damages”) skriver seriens manus och är exekutiva producenter. 

”High desert” är det andra gemensamma projektet för Patricia Arquette och Ben Stiller hos Apple. Arquette och Adam Scott spelar huvudrollerna i ”Severance”, en arbetsplatsthriller regisserad av Stiller. 

Ännu finns inget premiärdatum för ”High desert” på Apple TV+

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om serier på Apple TV+