Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

SPOILER ALERT

JLC och Christoffer Nordenrot i Pappas pojkar – ny serie på Dplay med premiär 2020

”Pappas pojkar” är en ny komediserie på Dplay med premiär 2020. Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán och Christoffer Nordenrot spelar huvudrollerna. Foto: Dplay

Spoiler alert kan nu berätta att Discovery Networks Sverige beställt komediserien ”Pappas pojkar”. Podcast- och Youtube-trion JLC – Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán – samt Christoffer Nordenrot gör huvudrollerna i serien, som har premiär senare i år på Dplay.

Bortskämda och coolast i skolan i dyra och fina Göteborgsförorten. Nu, tio år senare, bor de fyra polarna fortfarande tillsammans. Festar och lever livet, tack vare sina välbärgade pappor. 

Dags att växa upp. 

Väntar gör en pinsam och plågsam tid för kvartetten, men också en sådan som ska skapa komiska situationer. 

Det är premissen i ”Pappas pojkar”, en ny komediserie som är en svensk adaption av ”Hvite Gutter”. Den norska serien har gått i fyra säsonger, och nämns ofta som en streamingsuccé. 

Spoiler alert har nu fått bekräftat att Podcast- och Youtube-trion JLC – Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán – samt Christoffer Nordenrot kommer göra rollerna som de fyras gäng i ”Pappas pojkar”. Inspelningen pågår, med planerad premiär under senhösten alternativt vintern på Dplay. 

Nexiko producerar ”Pappas pojkar”. Serien, som är på tio avsnitt, regisseras av Jonna Nordenskiöld – hon har regisserat på Dramaten och Stockholms stadsteater – och John Lundberg. På rollistan ska några av ”Sveriges mest framstående och hyllade skådespelare” finnas, men inga namn är ännu bekräftade. 

”Pappas pojkar” har planerad premiär någon gång under 2020 på Dplay.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om tv-program på Dplay