SPOILER ALERT

Spökjakt med Joakim och Jonna Lundell får säsong 3 på Dplay

”Spökjakt” förnyas och får säsong 3 på Dplay. På bilden, från vänster: Tony Martinsson, Niclas Laaksonen , Jonna och Joakim Lundell, Danjal Kanani och Andreas Österlund. Foto: Nicklas Gustafsson/Dplay

”Spökjakt” fortsätter. Spoiler alert kan nu berätta att tv-programmet med Joakim och Jonna Lundell får en tredje säsong på Dplay. 

På torsdagens röstade tv-tittarna fram ”Spökjakt” som Året program på Kristallengalan. 

Nu kan Spoiler alert berätta att programmet med Joakim och Jonna Lundell får en tredje säsong. 

”Spökjakt” hade premiär i december förra året. I juni började säsong 2 sändas på Dplay. Premissen för programmet är att paret Lundell och ”ett spökjägarteam och ett medium” samt polaren Danjal Kanani reser till världens och Sveriges ”mest omtalade hemsökta platser”. 

Formatet bygger vidare på Joakim och Jonna Lundells Youtube-videos som tilldelats Guldtuben och som tillsammans har flera miljoner visningar. 

I ”Spökjakt” medverkar även bröderna Tony Martinsson och Niklas Laaksonen, som ”reser runt för att med modern teknik söka efter bevis på paranormal aktivitet.”

Med på tåget är även Andreas Österlund, som tidigare setts i ”Det okända” och som skrivit ett antal böcker om paranormala fenomen. 

I programmets andra säsongspremiär reste gänget till Borgvattnets prästgård i Jämtland, och under säsongen besöks även Österbybruks Herrgård, Näsby Slott, skånska Kullaberg och Bäckaskogs kloster samt värmländska Frammegården.

Discovery Networks Sverige har beställt nya avsnitt av ”Spökjakt”, som nu planeras men ännu inte börjat spelas in. ITV Studios produceras ”Spökjakt”. Ännu finns inget premiärdatum för säsong 3 på Dplay.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om tv-program på Dplay