Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till Älska mig säsong 2 – premiär 13 september på Viaplay

”Älska mig” säsong 2 har premiär 13 september på Viaplay. På rollistan finns bland andra Josephine Bornebusch, Johan Ulveson, Sverrir Gudnason, Gustav Lindh och Sofia Karemyr. Foto: NENT Group

”Älska mig” säsong 2 har premiär 13 september på Viaplay. Här är första trailern till de nya avsnitten med Josephine Bornebusch, Johan Ulveson, Sverrir Gudnason, Gustav Lindh och Sofia Karemyr. 

Den 13 september fortsätter berättelsen om syskonen Clara och Aron och deras far Sten på Viaplay. När de nya avsnitten har börjat har det gått ett tag, och respektive förhållandet hunnit sjunka in. 

Självklart uppstår då andra problem. 

För, som det uttrycks i ett pressmeddelande om handlingen i ”Älska mig” säsong 2: ”Kärlek och relationer kan vara mycket svårare än man tror”. 

Nu finns en första trailer till den andra säsongen av Josephine Bornebuschs serie. Förutom att spela en av huvudrollerna som Clara, har Bornebusch även skrivit och regisserat ”Älska mig” säsong 2, i vilken Ulf Stenberg, Anders Mossling, Alexander Abdallah och Julia Marko Nord spelar några av seriens nya rollfigur.

Johan Ulveson, Sverrir Gudnason, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Dilan Gwyn, Nina Zanjani, Görel Crona och Ia Langhammer återvänder alla i sina respektive roller i de nya avsnitten. 

”Älska mig” hade premiär i mitten av oktober förra året. Redan innan det kunde jag berätta att NENT Group gett grönt ljus för en andra säsong. 

På torsdagens Kristallengala vann ”Älska mig” kategorin Årets tv-drama. Om vinsten säger Josephine Bornebusch i ett uttalande: 

”Jag är fortfarande i ett totalt lyckorus och överväldigad av den kärlek Älska mig fått. Just idag känns det ju extremt roligt att få släppa trailern för säsong två som snart är här. Nu vill man ju bara få visa den.”

”Älska mig” produceras av Warner Bros. Sverige i samproduktion med Viaplay och Film Capital Stockholm fund. Sofie Palage är series producent. 

”Älska mig” säsong 2 har premiär 13 september på Viaplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier