Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum och teaser för ”Älska mig” säsong 2 på Viaplay

”Älska mig” säsong 2 har premiär 13 september på Viaplay. Josephine Bornebusch har skrivit, regisserat samt spelar en av huvudrollerna. På rollistan finns Johan Ulveson, Sverrir Gudnason och Gustav Lindh. Foto: NENT Group

”Älska mig” säsong 2 har fått ett premiärdatum på Viaplay. Fortsättningen på Josephine Bornebuschs serie drar igång 13 september – här är första teasern.

I mitten av oktober förra året var det premiär. Redan innan det kunde jag berätta att NENT Group gett grönt ljus för en andra säsong av Josephine Bornebuschs serie ”Älska mig”. 

Nu är det snart dags för de avsnitten att se dagens ljus. 

När det gäller handlingen bekräftas att säsong 2 tar vid där premiäromgången slutade, och då efter att ”Clara, Aron och Sten äntligen fått ihop det med personerna de tror sig älska. Nu har det gått en tid och det ska snart visa sig att kärlek och relationer kan vara mycket svårare än man tror.”

Utöver det bekräftas också att Ulf Stenberg, Anders Mossling, Alexander Abdallah och Julia Marko Nord är nykomlingar i säsong 2. 

Josephine Bornebusch om ”Älska mig” säsong 2, som har premiär 13 september på Viaplay: 

”Det känns alltid lite läskigt att göra en uppföljare till en serie publiken tyckt om. I den här säsongen kommer det in några nya karaktärer, som spelas av bland annat Ulf Stenberg, Alexander Abdallah, Anders Mossling och Julia Marko Nord. Det de alla har gemensamt är att de om möjligt skapar ännu mer kaos i den redan ganska stökiga tillvaron för Clara, Sten och Aron.”

”Älska mig” säsong 2 med Josephine Bornebusch och Sverrir Gudnason har premiär 13 september. Foto: NENT Group

Som med första säsongen har Josephine Bornebusch skrivit och regisserat säsong 2. Hon spelar även en av seriens huvudroller, den som Clara. Johan Ulveson, Sverrir Gudnason, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Dilan Gwyn, Nina Zanjani, Görel Crona och Ia Langhammer återvänder alla i sina respektive roller. 

Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group, säger i en kommentar:

”Vi var många som förälskade oss i den första säsongen av ”Älska mig”. Jag är därför otroligt stolt över att kunna erbjuda våra tittare en om möjligt ännu bättre andra säsong, där vi får lära känna våra karaktärer mer på djupet. Deras relationer ställs inför utmaningar som gör att det är omöjligt att slita sig, för man vill så gärna att de ska hitta lyckan.”

”Älska mig” produceras av Warner Bros. Sverige i samproduktion med Viaplay och Film Capital Stockholm fund. Sofie Palage är series producent. 

”Älska mig” säsong 2 har premiär 13 september på Viaplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier