Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Per Morberg, Tareq Taylor, Lotta Lundgren och Erik Haag i nya ”Alla mot alla” – premiär i augusti

”Alla mot alla” säsong 4 har premiär i augusti. Bland andra Per Morberg, Lotta Lundgren, Erik Haag och Tareq Taylor tävlar i Filip Hammars och Fredrik Wikingssons tv-program. Foto: Margareta Bloom Sandebäck/Kanal 5/Dplay

Per Morberg tävlar i ”Alla mot alla”. Spoiler alert kan även berätta att Lotta Lundgren, Erik Haag och Tareq Taylor medverkar i den nya säsongen av Filip Hammars och Fredrik Wikingssons tv-program, som upphovsmännen nu försöker sälja in i USA. Säsong 4 har premiär i slutet av augusti på Dplay och Kanal 5. 

Efter 144 avsnitt fortsätter ”Alla mot alla” med en ny säsong i augusti på Kanal 5 och Dplay. 

Spoiler alert kan nu berätta att förra säsongens vinnare Lotta Lundgren och Erik Haag ställer upp och tävlar även i den nya säsongen. 

Ny i tävlingsprogrammet är SVT-profilen och krögaren Tareq Taylor, som bildar par med Amie Bramme Sey.

Utöver det har jag fått bekräftat att skådespelaren och tidigare jurymedlem i ”Sverige mästerkock” Per Morberg medverkar i den nya säsongen. Morberg tävlar med sin dotter Liza Morberg. 

”Alla mot alla” säsong 4 är planerad att börja spelas in i slutet av juli alternativt början av augusti.

Premiärdatumet är ännu inte helt spikat på grund av rådande situation med COVID-19, men Discovery Networks Sverige hoppas kunna börja sända de nya avsnitten under andra halvan av augusti.

Lotta Lundgren och Erik Haag vanna ”Alla mot alla med Filip och Fredrik” säsong 3. Foto: Kanal 5/Dplay

 ”Alla mot alla” säsong 3 avslutades i april med Lotta Lundgren och Erik Haag som segrare.

Den avslutande delen av finalen sågs enligt siffror från MMS i genomsnitt av 465 000, den högsta tittarsiffran för en lokalproduktion som sänts med start 22.00 en vardag på tio år i Kanal 5. Som mest hade finalen 521 000 tittare. 

Axel Eriksson, innehållsdirektör på Kanal 5 och Discovery Networks Sweden, har tidigare beskrivit programmet som en ”framgångsaga”. 

”Alla mot alla” produceras av Nexiko, produktionsbolaget som bildades av Fredrik Wikingsson, Filip Hammar, Lars Beckung och Micke Svensson. 

Nexiko har även producerat en säsong av programmet för Kanal 5:s systerkanal TVNorge och norska Dplay. ”Alle mot alle” leds av programledaren Jon Almaas och komikern Henriette Steenstrup och har premiär senare i år. .

För resten av världen har Nexiko slutit avtal med distributören All3Media International som nu ska försöka sälja formatet på flera marknader. I ett uttalande säger Filip Hammar:

”Vi har teamat upp med en supererfaren producent som producerat både Letterman och Jimmy Kimmel och nu pitchar vi ”Alla mot alla” på alla amerikanska kanaler. Det är tydligt att man går igång på kombinationen humor och allmänbildning även här i USA.”

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste ”Alla mot alla”