SPOILER ALERT

Netflix förnyar Ozark – serien får fjärde och sista säsong

”Ozark” med Laura Linney och Jason Bateman får säsong 4. Det blir seriens sista på Netflix. Foto: Steve Deitl/Netflix

”Ozark” med Jason Bateman och Laura Linney fortsätter och avslutas. Netflix meddelar nu att säsong 4 blir seriens sista.  

”Ozark” förnyas och får en fjärde säsong, som också blir seriens sista. 

Den nya och avslutande omgången består av 14 avsnitt. Dessa kommer delas upp i två delar, vilket gör att sju avsnitt blir tillgängliga först, för att sedan följas av ytterligare sju.

Chris Mundy kommer fortsätta som showrunner för ”Ozark”, samtidigt som det är bekräftat att Jason Bateman och Laura Linney samt Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan och Lisa Emery alla medverkar i säsong 4. 

Cindy Holland, som är en av Netflix innehållschefer, säger i ett uttalande att ”Ozark” är ett ”fängslande drama som har fängslat tittare världen över”. Cindy Holland fortsätter: 

”Vi är tacksamma för Chris, Jasons, Lauras, Julias och resten av ensemblens engagemang för serien och kan inte vänta på att få se hur familjens Byrdes resa kommer att sluta.”  

Jason Bateman i ett kort uttalande: 

”En extra lång säsong betyder extra problem för familjen Byrde.”

”Ozark” hade premiär 2017 och har sedan dess samlat ihop 14 Emmy-nomineringar. Jason Bateman vann en för Bästa regissör i dramakategorin, medan Julia Garner tog emot en statyett i kategorin Bästa kvinnliga biroll i en dramaserie. 

Ännu finns inget premiärdatum för ”Ozark” säsong 4. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier