Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

No More Fucks To Give med Mia Skäringer till Netflix – premiär 17 juni

Netflix har köpt Mia Skäringers succéshow ”No More Fucks To Give”. Premiär 17 juni. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Framgångarna för Mia Skäringers ”No More Fucks To Give” fortsätter. Den 17 juni blir föreställningen tillgänglig på Netflix. ”Jag är superglad och skittaggad på att se den ligga där och steka på menyn”, säger Mia Skäringer. 

Netflix har köpt rättigheterna till Mia Skäringers föreställning ”No More Fucks To Give”. Showen, som gjordes för första gången i november 2018 och sedan dess har spelats 44 gånger, har premiär på streamingtjänsten 17 juni. 

Enligt ett pressmeddelande från Netflix har sammanlagt 300 000 personer sett föreställningen, som nu blir en ”nästan 2,5 timmar lång show.”

I samma pressmeddelande säger Mia Skäringer: 

”Att ”No More Fucks To Give” nu ska släppas på Netflix känns så rätt. På Netflix finns höjden, bredden, syret, djupet och mångfalden. Där finns den yngre publiken och dem jag kanske aldrig nådde. Där öppnar sig Norden. Jag är superglad och skittaggad på att se den ligga där och steka på menyn.”

Mia Skäringers ”No More Fucks To Give” har premiär 17 juni på Netflix. Foto: Emma Svensson/Netflix

När Netflix beskriver vad som väntar i föreställningen skriver man: ”I ”No More Fucks To Give” blandar Mia Skäringer blixtsnabb humor med musik och ärliga monologer i en intim och laddad specialföreställning. Det är en show om att vara kvinna, om att äga sig själv och att diktera sina egna villkor.”

”No More Fucks To Give” är den andra svenska showen som Netflix köper och premiärvisar. Först ut var David Batras ståupspecial ”Elefanten i rummet”, som hade premiär 1 april. 

Helena Bergström regisserade ”No More Fucks To Give” efter ett manus av Mia Skäringer.

”No More Fucks To Give” har premiär 17 juni på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier