Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till The Old Guard med Charlize Theron – premiär 10 juli på Netflix

Charlize Theron gör huvudrollen som Andy i ”The Old Guard”, en ny film på Netflix med premiär 10 juli. Foto: Aimee Spinks/Netflix

”The Old Guard” är en ny originalfilm på Netflix med Charlize Theron. Premiär är det den 10 juli – här är första trailern. 

Den beskrivs som ”hårdkokt och actionspäckad”, och baseras på Greg Ruckas serieroman med samma titel som publiceras första gången på Image Comics 2017. 

Nu finns en första trailer till Netflix originalfilm, där Charlize Theron spelar huvudrollen. 

Om handlingen: En hemlig och sammansvetsad grupp legosoldater med en märklig oförmåga att dö, ledda av en krigare vid namn Andy (Theron), har kämpat för att beskydda den dödliga världen i århundraden.”

Men, eftersom det alltid finns ett men: Under ett uppdrag blir gängets extraordinära förmågor avslöjade, vilket gör att Andy och Nile (Kiki Layne), den senaste tillskottet i gruppen, hjälpa de andra att förgöra hotet från de som med alla medel vill dra nytta av deras krafter.

”The Old Guard” regisseras av Gina Prince-Bythewood, som tidigare skapat tv-serien ”Shots fired” och bland annat regisserat ”The Secret lives of bees”. 

Förutom Theron och Layne finns även Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo, Matthias Schoenaerts och Chiwetel Ejiofor på rollistan. 

”The Old guard” har svensk premiär 10 juli på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier