Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

André Pops och Sanna Kallur programledare för Sverige starkaste familj i SVT

Sanna Kallur och André Pops leder ”Sveriges starkaste familj” i SVT. Planerad premiär september 2020. Foto: Janne Danielsson/SVT

André Pops och Sanna Kallur blir programledare för SVT:s nya tv-program ”Sveriges starkaste familj”. ”Att tävla, vara ute i naturen och vara tillsammans med familjen är mina favoritgrejer. Så jag känner mig väldigt förväntansfull att få vara med”, säger Kallur om tävlingsprogrammet, som har planerad premiär i september. 

Sju familjer. Fysiska utmaningar och mentala prövningar i den jämtländska vildmarken.

Det är vad som väntar i ”Sveriges starkaste familj”, ett nytt tävlingsprogram i SVT som beskrivs som ”ett storslaget äventyr och och en stenhård kamp mot toppen”. 

Programledare är Susanna Kallur och André Pops. Den senare säger i ett pressmeddelande från SVT: 

”För mig är familjebanden det viktigaste och starkaste man har i livet. Det är också dessa band som kommer att stretchas och prövas vid de tuffa tävlingarna och det enkla lägerlivet på Årefjället. Det ska bli intressant att se hur våra familjer tar sig an utmaningarna för att genom samarbete och sammanhållning bli Sveriges starkaste.”

I samma pressmeddelande går att läsa att likt andra tv-program i SVT kommer ”Sveriges starkaste familj” inte bara innehålla tävlingsmoment utan också ”intervjuer med familjemedlemmarna och bilder från deras lägerupplevelser i Åre”.

Haida Jamshidi är exekutiv producent för ”Sveriges starkaste familj” och säger att SVT tror att tv-programmet kommer bli ” spännande, känslosamt och inte minst mycket vackert eftersom det kommer utspela sig i Sveriges storslagna natur”. Vidare: 

”Men det kommer bli tufft för familjerna, den vinnande familjen kommer behöva visa prov på styrka och mycket stor samarbetsförmåga.”

”Sveriges starkaste familj” är på åtta avsnitt och har planerad premiär september 2020 i SVT. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om SVT:s tv-program