Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till Extraction på Netflix med Chris Hemsworth

”Extraction” är en ny originalfilm på Netflix med premiär 24 april. Joe Russo har skrivit manus, Chris Hemsworth gör huvudrollen. Foto: Netflix

”Extraction” är en ny originalfilm på Netflix med Chris Hemsworth i huvudrollen. Premiär är det 24 april. Här är första trailern. 

Det är Joe Russo som skrivit manus till ”Extraction”, och tillsammans med sin bror Anthony Russo är han även producent för Netflix nya originalfilm. 

Bröderna Russo?

Exakt, samma duo rattade Marvel-filmerna ”Captain America: The Winter soldier”, ”Captain America: Civil war” samt ”Avengers: Infinity war” och ”Avengers: Endgame”. 

Chris Hemsworth spelar huvudrollen i ”Extraction”, medan Sam Hargrave regisserar. 

På rollistan finns även Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, Golshifteh Farahani, Pankaj Tripathi, Priyanshu Painyuli och David Harbour. 

I ett pressmeddelande skriver Netflix följande om handlingen: ”Tyler Rake (Chris Hemsworth) är en orädd legosoldat som skickas till Bangladesh för att rädda en knarkhandlares kidnappade son. I den mörka undre världen, fylld av vapenhandlare och knarklangare, ställs han inför sitt farligaste uppdrag någonsin – ett uppdrag som kommer förändra både Tyler och pojkens liv.”

”Extraction” har premiär 24 april på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier