Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

De gästar Top Gear Sverige med Adam Alsing, Markoolio och Tony Rickardsson

Tony Rickardsson, Adam Alsing och Marko Lehtosalo är programledare för ”Top Gear Sverige”, som har premiär våren 2020 på Dplay och sänds senare i Kanal 5. Foto: Dplay/Nordisk Film TV

”Top Gear Sverige” med Adam Alsing, Marko “Markoolio” Lehtosalo och Tony Rickardsson har premiär under våren på Dplay. Nu bekräftas att bland andra Kajsa Bergqvist, Thomas Ravelli och Cecilia Forss gästar tv-programmet. 

Det var i maj förra året som Discovery Networks Sweden meddelade att man gör en svensk version av ”Top Gear”. 

Inspelningen av programmet, som logiskt nog fått titeln ”Top Gear Sverige”, drog igång efter sommaren och då runt om i Skandinavien. Samtidigt berättades att Adam Alsing, Marko ”Markoolio” Lehtosalo och Tony Rickardsson är trion som leder ”Top Gear Sverige”. 

Nu bekräftar Discovery Networks Sweden, som bland annat har Kanal 5 och Dplay i sitt stall, att Kajsa Bergqvist, Thomas Ravelli, Mattias Särnholm samt Cecilia Forss är fyra av de kändisar som gästar programmet för att ”intervjuas och utmanas att köra en bana på kortast möjliga tid.”

I samma pressmeddelande skriver Discovery Networks Sweden om ”Top Gear Sverige”, som återkommande beskrivs som en storsatsning: ”Programledarna kommer att testköra olika bilar och utmana varandra i biltävlingar runt om i Norden. Från snabba sportbilar i norska OS-orten Lillehammer till nostalgiska 80-talsbilar i Köpenhamn. Det blir full fart, från start – som Adam Alsing säger i programmet.”

”Top Gear Sverige” är ett nordiskt samarbete mellan BBC Studios, Banijay Group, Nordisk Film TV och Discovery Networks. 

”Top Gear Sverige” har premiär under våren på Dplay och kommer senare att sändas i Kanal 5.