Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Ingemar Stenmark, Tony Rickardsson, Kajsa Bergqvist i Superstars på hemmaplan – premiär 7 april på Dplay

Ingemar Stenmark är en av de medverkande i ”Superstars på hemmaplan”. Jessica Almenäs är programledare och premiär är det 7 april på Dplay. Foto: Daniel Stiller/Bildbyrån/Dplay/Discovery Networks Sverige

”Superstars på hemmaplan” med Jessica Almenäs har premiär 7 april på Dplay. Nu bekräftas att Ingemar Stenmark, Anna Lindberg, Tony Rickardsson, Kajsa Bergqvist och Sarah Sjöström medverkar i tv-programmet. 

Jessica Almenäs är programledare för ”Superstars på hemmaplan”, en nytt tv-program på Dplay med premiär 7 april. 

Sedan tidigare är det klart att Malin Baryard, Thomas Wassberg, Tomas Brolin och Frida Hansdotter medverkar i det som beskrivs som en spinoff på ”Superstars”. 

Nu bekräftar Discovery Networks Sweden att även Ingemar Stenmark, Anna Lindberg, Tony Rickardsson, Kajsa Bergqvist och Sarah Sjöström är med i programmet, som går ut på att Almenäs ”åker  hem till några av våra största idrottslegendarer, för att lära känna dem, studera dem, träna med dem och för att till slut bjuda på en utmaning som tar deltagarna helt utanför sin comfort-zone.”

Ingemar Stenmark säger i en kommentar: 

”När jag först fick frågan om jag ville ställa upp i ”Superstars på hemmaplan” så tog jag mig en funderare. Men när jag fick höra att Jessica är den som kommer knacka på så var det inte så mycket att tänka på. Jag känner Jessica sen tidigare och hon är en mycket bra person att ha att göra med. Att jag fick höra att vi även kommer stå på skidor var naturligtvis något som lockade och skidor det gillar jag ju.”

Jessica Almenäs:

”Det har varit otroligt lyxigt att få hänga med några av våra största svenska idrottshjältar. Hur kan det här ens vara ett jobb? Det har varit som en dröm! Tittarna kommer att få se helt nya sidor av våra idrottsstrjärnor. De har varit så bjussiga och släppt in mig både i sina liv och sina hem.”

”Superstars på hemmaplan”, som produceras av ITV, har premiär 7 april på Dplay.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om nya tv-program på Kanal 5