Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till Tjockare än vatten säsong 3 – premiär 20 mars på Viaplay

”Tjockare än vatten” säsong 3 har premiär 20 mars på Viaplay. På rollistan: Björn Bengtsson, Joel Spira, Aliette Opheim, Filip Berg, Molly Nutley. Foto: Viaplay

”Tjockare än vatten” är tillbaka. Den 20 mars har säsong 3 med Aliette Opheim, Joel Spira och Björn Bengtsson premiär på Viaplay. Här är första trailern. 

”Välkommen till platsen Gud glömde.”

Det var i september som det bekräftades: ”Tjockare än vatten” och berättelsen om syskonen Lasse, Jonna och Oskar Waldemar fortsätter. 

Serien, vars två första säsonger sändes på SVT, har nu flyttat till Viaplay. Sedan tidigare är det klart att ”Tjockare än vatten” säsong 3 har premiär 20 mars – nu finns en första trailer till de sju nya avsnitten. 

Säsong 3 börjar tre år efter det att familjen Waldemars pensionat på Åland brann ner. Syskonen Lasse, Jonna och Oskar gör nu en ”kraftsamling för att försöka få ordning på allt och göra det nya hotellet redo för försäljning. Men snart hopar sig konflikterna och frågan är vem som kommer ta på sig skulden den här gången?”.

”Tjockare än vatten” fortsätter. Den 20 mars har säsong 3 med Aliette Opheim, Joel Spira och Björn Bengtsson premiär på Viaplay. Foto: Carl Nilsson/Viaplay

Aliette Opheim, Björn Bengtsson och Joel Spira spelar återigen syskonen Waldemar. På rollistan finns också Saga Sarkola, Molly Nutley, Filip Berg, Tobias Zilliacus, Jessica Grabowsky, Ville Virtanen och Stina Ekblad. 

I ett tidigare uttalande har Joel Spira sagt: 

”Jag är glad att det blivit en säsong tre av ”Tjockare än vatten”. Ända sedan säsong två har jag varit nyfiken på att få berätta en fortsättning av detta familjeepos och min karaktär Oskar. Jag hoppas verkligen att publiken uppskattar att få följa familjen Waldemar vidare i detta spännande drama.”

Bland andra Maria Nygren, Marianne Willtorp och Erik Eger har skrivit manus, samtidigt som seriens skådespelande huvudtrio varit involverade i manusprocessen. Erik Eger har regisserat fem avsnitt, medan Johan Brisinger har haft hand om två. 

”Tjockare än vatten” säsong 3 har premiär 20 mars på Viaplay.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier