Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

TV4 skriver nytt avtal med NBCUniversal – innehåll från hayu till C More

TV4 Media börjar samarbeta med NBCUniversal, vilket gör att innehåll från hayu blir tillgängligt på C More. Foto: NBCUniversal/C More

TV4 Media och NBCUniversal inleder ett nytt samarbete som innebär att serier som ”Keeping Up With the Kardashians”, ”The Real Housewives” och ”Million Dollar Listing New York” landar på C More. ”Detta unika samarbete gör att vi kan vi stärka C More i det viktiga realitysegmentet och därmed locka yngre användare”, säger Fredrik Arefalk, kanalchef på C More och TV4. 

TV4, som numera ägs av Telia, börjar samarbete med NBCUniversal, i ett avtal som innebär att ”hundratals timmar reality” blir tillgängligt på C More. 

Startskottet går 2 mars, och innehållet kommer från streamingtjänsten hayu, som ofta beskrivs ”den första renodlade streamingtjänsten i sitt slag” och som ägs av NBCUniversal. 

Vid lanseringen, skriver TV4 Media i ett pressmeddelande, blir ”cirka 300 timmar realityinnehåll” tillgängligt. Vidare: ”Varje vecka fylls tjänsten på med ytterligare avsnitt för att i april erbjuda ett 20-tal serier och runt 750 timmar underhållning.”

Bland serierna som nämns i pressmeddelandet finns ”Keeping Up With the Kardashians” och dess många spin-offs som ”Rob & Chyna” och ”Life of Kylie”. Dessutom: ”The Real Housewives”, ”Vanderpump Rules”, ”Million Dollar Listing New York” och ”Below Deck”, ”Very Cavallari”, ”Summer House” och ”Botched”. 

Nya avsnitt, för majoriteten av serierna, blir tillgängliga i C More samma dag som de sänds i USA. 

Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4 och C More, säger i pressmeddelandet: 

”Det känns riktigt kul att kunna servera rykande färska avsnitt av dessa älskade realityformat till svenska folket. De trogna fansen kommer förmodligen sitta redo vid frukostbordet när nya avsnitt släpps.”

Innehåll från hayu lanseras 2 mars på C More. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om C Mores och TV4:s serier