Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Lotta Lundgren, Erik Haag, Gry Forssell, William Spetz nya deltagare i ”Alla mot alla” i Kanal 5

”Alla mot alla” säsong 3 fortsätter med en andra omgång med deltagare som Erik Haag, Lotta Lundgren, Kattis Ahlström, William Spetz och Jessica Gedin. Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är programledare. Foto: Margareta Bloom Sandebäck/Kanal 5

Bakom sig har de egna tv-program som ”Historieätarna”, ”Tusen år till julafton” och ”Rapport från 2050”. Nu kan Spoiler alert berätta att Lotta Lundgren och Erik Haag tävlar tillsammans i ”Alla mot alla med Filip och Fredrik” under våren. Nya i programmet är även Gry Forssell, Kattis Ahlström och William Spetz. 

”Landet Brunsås” var startskottet och sedan 2010 har Lotta Lundgren, 49, och Erik Haag, 52, gjort ett antal gemensamma tv-program – senast ”Rapport från 2050” i SVT.

Efter att ha jobbat tillsammans i flera år blev de också ett par. 2016 bekräftade tv-profilerna relationen. 

Nu kan Expressen berätta att Lotta Lundgren och Erik Haag är ett av de nya paren som tävlar i Filip Hammars och Fredrik Wikingssons ”Alla mot alla” i Kanal 5. 

I tv-programmet, som nu är inne på säsong tre, medverkar även radioprofilerna Gry Forssell och Kodjo Akolor, komikerna Robin Paulsson, Marika Carlsson och Micke Tornving samt tv-personligheter som Kattis Ahlström, William Spetz och Jessica Gedin.

I säsongens andra omgång, som startar 2 mars, finns också Olof Lundh, Linda Thomsgård och Edward af Sillén samt Sigge Eklund och Anna Granath. 

Erik Haags medverkan i ”Alla mot alla” innebär en comeback i tv-frågesportssammanhang. 2012 vann han och ”På spåret” med exfrun Martina Haag,

Erik Haag och Lotta Lundgren på en bild från säsong 3 av ”Historieätarna”. Foto: Felix Lind/Thelma&Louise/SVT

”Alla mot alla” hade premiär våren 2019. Första omgången prisades som Årets underhållning på Kristallengalan. Programmets tredje säsong är på 60 avsnitt och med sexton tävlande par.

Under årets hittills sända avsnitt har ”Alla mot alla” ökat antalet tittare, precis som räckvidden vad gäller unika tittare. 

– Det är så klart oerhört roligt att så många uppskattar programmet. Man måste ju vara ödmjuk inför att det snabbt kan gå både upp och ner i den här branschen, men just nu bara njuter vi av responsen och jobbar på, säger Filip Hammar. 

Vad beror framgången på, tror du?

– Det är såklart många faktorer som bidrar, men jag vill gärna prata lite extra om våra otroliga deltagare. Utan underhållande människor som tävlar så har vi inget program, och det krävs mod för att sätta sig i de där burarna. Vi är så tacksamma för att de gör det.”

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om nya tv-program på Kanal 5

NYA DELTAGARE I ”ALLA MOT ALLA” – SÄSONG 3, OMGÅNG 2

Robin Paulsson och Marika Carlsson; Olof Lundh och Kattis Ahlström; Linda Thomsgård och Edward af Sillén; Lotta Lundgren och Erik Haag; Kodjo Akolor och Jessica Gedin; William Spetz och Anna Granath; Emma Molin och Sigge Eklund; Gry Forsell och Micke Tornving. 

”ALLA MOT ALLA MED FILIP OCH FREDRIK”

# Discovery Networks Sverige beskriver ”Alla mot alla” som följer: ”Svåra och spännande kunskapsmoment, precis så roligt presenterade som bara Filip och Fredrik kan göra det. Kända svenskar möter varandra två och två, och varje poäng kan bli avgörande i kampen om de åtråvärda slutspelsplatserna”. Hanna Hellquist och Ebbot Lundberg vann tv-programmets första säsong, medan Suzanne Axell och David Sundin segrade i säsong 2. 

# I första omgången i säsong 3 tävlar Kalle Moraeus och Kakan Hermansson; Suzanne Axell och Nisse Hallberg; Hanna Hellquist och Lars Lerin; Karin Magnusson och Anders Lundin; Sven Melander och Ebba von Sydow; Peter Magnusson och Christine Meltzer; Janne Josefsson och Cecilia Frode; Pontus Gårdinger och Caroline Winberg. 

# Andra omgången i säsong 3 startar 2 mars i Kanal 5 och på Dplay.