Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Alla mot alla med Filip och Fredrik slår nya rekord med säsong 3

”Alla mot alla” med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson på Kanal 5 och Dplay slår sina egna tittarrekord. Foto: Margareta Bloom Sandebäck/Kanal 5

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson fortsätter att slå sina egna rekord – redan under grundomgången av ”Alla mot alla” säsong 3. ”Oerhört roligt”, säger Filip Hammar, och fortsätter: ”Utan underhållande människor som tävlar så har vi inget program, och det krävs mod för att sätta sig i de där burarna.”

”Alla mot alla” hade premiär våren 2019. Första omgången vann kategorin Årets underhållning på Kristallengalan. 

Säsong 2 sändes under hösten förra året på Kanal 5 och D Play och växte vad gäller antalet avsnitt och deltagare samt tittarsiffror. 

Semifinalerna och de båda finalprogrammen, som sändes 25-28 november, drog tillsammans in 1 365 000 tittare. 

Mest tittare hade den första delen av finalen i andra säsongen, som landade på 364 000 tittare. 

Nu, redan har grundomgången av ”Alla mot alla” säsong 3, har programmet slagit sina egna rekord. 

I torsdags, den 13 februari, noterades den högsta livesiffran, 366 000 tittare. 

Samtidigt: Avsnitten av ”Alla mot alla” som sändes mellan vecka 3 och vecka 7 har enligt MMS en räckvidd vad gäller unika tittare på 1 117 000 tittare. Den hittills högsta noterade veckan är vecka 7, som landade på 1 210 000 tittare. 

– Det är så klart oerhört roligt att så många uppskattar programmet. Man måste ju vara ödmjuk inför att det snabbt kan gå både upp och ner i den här branschen, men just nu bara njuter vi av responsen och jobbar på, säger Filip Hammar

Vad beror framgången på, tror du?

– Det är såklart många faktorer som bidrar, men jag vill gärna prata lite extra om våra otroliga deltagare. Utan underhållande människor som tävlar så har vi inget program, och det krävs mod för att sätta sig i de där burarna. Vi är så tacksamma för att de gör det.”

David Sundin, Filip Hammar, Martin Erikson, Olof Lundh, Suzanne Axell och Fredrik Wikingsson efter finalen av ”Alla mot alla” säsong 2. Foto: Henrik Svensson / Kanal 5

Det var i december som Kanal 5 bekräftade för Spoiler alert att det skulle bli en tredje säsong av ”Alla mot alla med Filip och Fredrik”. Omgången är på 60 avsnitt och hade premiär 13 januari. 

Discovery Networks Sverige beskriver ”Alla mot alla” som följer: ”Svåra och spännande kunskapsmoment, precis så roligt presenterade som bara Filip och Fredrik kan göra det. Kända svenskar möter varandra två och två, och varje poäng kan bli avgörande i kampen om de åtråvärda slutspelsplatserna”. 

Hanna Hellquist och Ebbot Lundberg vann tv-programmets första säsong, medan Suzanne Axell och David Sundin segrade i säsong 2. 

I ”Alla mot alla” säsong 3 medverkar bland andra Kalle Moraeus och Kakan Hermansson, Suzanne Axell och Nisse Hallberg, Hanna Hellquist och Lars Lerin, Karin Magnusson och Anders Lundin, Sven Melander och Ebba von Sydow samt Peter Magnusson och Christine Meltzer. 

Tidigare i veckan stod det klart att ”Alla mot alla” nominerats till flera priser på årets Riagala. 

”Alla mot alla med Filip och Fredrik” sänds måndagar till torsdagar i Kanal 5 och bir samtidigt tillgängligt på Dplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om nya tv-program på Kanal 5