Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Fem killar i veckan nytt tv-program i TV4 med premiär hösten 2020

”Fem killar i veckan” är ett nytt tv-program i TV4 med premiär hösten 2020. Programmet bygger på det brittiska formatet ”Five guys a week”. Foto: Label1/TV4

TV4 gör en svensk version av det brittiska formatet ”Five guys a week”. Det nya tv-programmet, som har titeln ”Fem killar i veckan”, har premiär under hösten. 

”Five guys a week” är ett nytt format från brittiska produktionsbolaget Label1. 

Programmet har premiär senare i år i Storbritannien och har bland annat köpts av tv-kanaler i Nederländarna och Frankrike. 

I Sverige är det TV4 som ska göra en lokal version som fått titeln ”Fem killar i veckan” och tv-programmets titel förklarar egentligen allt. 

Fem killar flyttar in hos en singeltjej och bor hos henne i en vecka. Under tiden, i alla fall som TV4 beskriver det, ska killarna ”följa med henne överallt, oavsett om det är en utekväll med tjejkompisarna eller en familjemiddag. Detta ger en möjlighet att bli matchad med en potentiell partner där man i en hemmamiljö får se alla sidor av varandra.”

David Lillemägi, exekutiv producent på TV4, säger i ett uttalande. 

”Det här är ett av de mest omtalade programmen i tv-världen just nu och det känns härligt att få ta det till Sverige. Det blir en vecka där vi skyndar på ”lära känna”-perioden av dejtinglivet lite grann genom att ta steget in i hemmet direkt, och det har visat sig vara en bra start för kärleken. Det blir på riktigt väldigt snabbt, och förhoppningsvis både roligt och kärleksfullt.”

”Fem killar i veckan” spelas in senare i år och har planerad premiär hösten 2020 på TV4 och TV4 Play. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om C Mores och TV4:s serier