Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Förändringarna i nya säsongen av ”Idol” i TV4

Anders Bagge, Nikki Amini, Alexander Kronlund och Kishti Tomita fortsätter som jury i ”Idol 2020”. Foto: Pär Bäckstrand/TV4

”Idol” förändras. Samtidigt bekräftar TV4 att Anders Bagge, Nikki Amini, Alexander Kronlund och Kishti Tomita sitter i juryn och att Pär Lernström är programledare. ”Jag är väldigt glad att vi har med oss vår rutinerade och proffsiga jury även denna säsong”, säger exekutiva producenten Malin Knave. 

”Idol” är tillbaka med nya avsnitt och direktsändningar till hösten. Nu berättar TV4 om ett antal förnedringar i tv-programmet. 

Framför allt handlar det om auditionturnén, som växer och besöker Åre, Storuman, Jokkmook, Luleå, Umeå och Örnsköldsvik mellan den 22 och 27 februari. Utöver nämnda städer finns möjligheten att göra auditions även i Sundsvall, Göteborg och Helsingborg. 

Sist, men troligtvis inte minst avslutas auditionmöjligheterna med det som TV4 beskriver som ”en stor ”Idol”-festival i Kungsträdgården i Stockholm.”

Malin Knave, exekutiv producent på TV4, i ett pressmeddelande: 

”Efter en fantastisk ”Idol”-höst 2019 ser vi väldigt mycket fram emot att finkamma landet på nya musiktalanger. Det känns extra kul att få komplettera vår auditionturné med en bussturné i Norrland och en magnifik ”Idol”festival den 25 april. Jag vill verkligen uppmana alla som drömmer om en karriär som artist att söka.”

Samtidigt bekräftar TV4 att Anders Bagge, Nikki Amini, Alexander Kronlund och Kishti Tomita fortsatt är kvartetten som utgör ”Idol”-juryn och att Pär Lernström fortsätter som programledare.

”Jag är väldigt glad att vi har med oss vår rutinerade och proffsiga jury även denna säsong. Jag vet att de längtar efter att få upptäcka massor av nya talanger, från hela Sverige”, säger Malin Knave.

”Idol 2020” har premiär till hösten i TV4. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om C Mores och TV4:s serier