Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Då har ”Tjockare än vatten” säsong 3 med Opheim, Spira, Bengtsson premiär på Viaplay

”Tjockare än vatten” fortsätter. Den 20 mars har säsong 3 med Aliette Opheim, Joel Spira och Björn Bengtsson premiär på Viaplay. Foto: Carl Nilsson/Viaplay

Berättelsen om syskonen Lasse, Jonna och Oskar Waldemar fortsätter. Nu har Spoiler alert fått bekräftat att ”Tjockare än vatten” säsong 3 har premiär 20 mars på Viaplay. 

Det var i september förra året som NENT Group bekräftade uppgifterna om att man beställt en ny säsong av ”Tjockare än vatten”, vars första två säsonger sändes i SVT.

Seriens nya omgång, som är på sju avsnitt, börjar tre år efter det att familjen Waldemars pensionat på Åland brann ner.

Enligt ett tidigare pressmeddelande gör syskonen Lasse, Jonna och Oskar en ”kraftsamling för att försöka få ordning på allt och göra det nya hotellet redo för försäljning. Men snart hopar sig konflikterna och frågan är vem som kommer ta på sig skulden den här gången?”.

Nu har Spoiler alert fått bekräftat att ”Tjockare än vatten” säsong 3 har premiär 20 mars på Viaplay. Aliette Opheim, Björn Bengtsson och Joel Spira spelar återigen syskonen Waldemar. På rollistan finns också Saga Sarkola, Molly Nutley, Filip Berg, Tobias Zilliacus, Jessica Grabowsky, Ville Virtanen och Stina Ekblad. 

I ett tidigare uttalande har Joel Spira sagt: 

”Jag är glad att det blivit en säsong tre av ”Tjockare än vatten”. Ända sedan säsong två har jag varit nyfiken på att få berätta en fortsättning av detta familjeepos och min karaktär Oskar. Jag hoppas verkligen att publiken uppskattar att få följa familjen Waldemar vidare i detta spännande drama.”

Erik Eger regisserar fem avsnitt, medan Johan Brisinger regisserar två i ”Tjockare än vatten” säsong 3.

Bland andra Maria Nygren och Marianne Willtorp samt Erik Eger har skrivit manus, samtidigt som seriens skådespelande huvudtrio varit involverade i manusprocessen. Cecilia Norman Mardell är producent för ”Tjockare än vatten” och säger: 

”Vi är väldigt glada över att få möjligheten att återuppta berättelsen om familjen Waldemar som verkligen uppskattats och efterfrågats av såväl publik som skådespelare. Vi är också glada att den här säsongen kunna förlägga en stor del av inspelningen på fantastiska Åland vilket ger en autenticitet och ett mervärde till historien.”

”Tjockare än vatten” säsong 3 har premiär 20 mars på Viaplay.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier