Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”Spenser confidential” med Mark Wahlberg – premiär 6 mars på Netflix

Winston Duke och Mark Wahlberg spelar huvudrollerna i ”Spenser confidential”, som har premiär 6 mars. Foto: Netflix

Mark Wahlberg och Winston Duke spelar huvudrollerna i Netflix nya originalfilm ”Spenser confidential”. Premiär är det 6 mars. Här är första trailern. 

Att Mark Wahlberg spelar en polis i Boston känns naturligtvis igen, men den här gången är hans rollfigur Spenser, enligt ett pressmeddelande, mer ”känd för att skapa än att lösa problem.”

Vidare om handlingen i ”Spenser confidential”: ”Spenser har precis släppts ut ur fängelset och är beredd att lämna Boston, men tvingas först hjälpa sin tidigare boxningscoach och mentor, Henry, med den lovande talangen Hawk – en fräck och rättfram MMA-fighter som är övertygad om att han kommer bli en tuffare motståndare än Spenser någonsin var. När Spensers två före detta kollegor hittas mördade bestämmer han sig för att rekrytera Hawk och sin frispråkiga exflickvän Cissy för att ta reda på vad som har hänt och skipa rättvisa.”

”Spenser confidential” är löst baserad på Ace Atkins roman ”Robert B. Parker’s Wonderland”. Peter Berg regisserar, medan Sean O’Keefe och  Brian Helgeland har skrivit manus. 

På rollistan finns bland andra Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Austin ”Post Malone” Post, Marc Maron och Bokeem Woodbine.

”Spenser confidential” har premiär 6 mars på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier