Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum för ”Sjölyckan” säsong 2 med Henrik Schyffert, Shima Niavarani, Marianne Mörck på TV4, C More

”Sjölyckan” säsong 2 med Henrik Schyffert, Shima Niavarani, Marianne Mörck och Malin Cederbladh har premiär 20 mars på C More och 3 april på TV4. Foto: Linus Hallsénius/TV4/C More

”Sjölyckan” fortsätter. I de nya avsnitten får Henrik Schyffert, Shima Niavarani, Marianne Mörck och Malin Cederbladh sällskap av Anastasios Soulis. ”Sjölyckan” säsong 2 har premiär 20 mars på C More och 3 april på TV4. 

Förvecklingar, pinsamheter och konflikter.

Det är vad som väntar i ”Sjölyckan” säsong 2, åtminstone enligt TV4. Komediserien, som hade premiär våren 2018, har nu blivit med premiärdatum, samtidigt som det berättas att Anastasios Soulis tar plats i huvudensemblen. 

”Sjölyckan” säsong 2 har premiär 20 mars på C More och 3 april på TV4. Henrik Schyffert och Shima Niavarani spelar fortsatt Tomas och Lily. När de nya avsnitten börjar visar det sig att Lily är gravid. ”En ganska tuff utmaning för relationen samtidigt som deras olikheter gör sig påminda i tid och otid”, skriver TV4 om det hela i ett pressmeddelande. 

Vidare: Berndt (Hans Mosesson) och Söderberg (Marianne Mörck) har flyttat ihop, och därmed uppstår trassel med Klara (Malin Cederbladh). Hon.i sin tur går i parterapi med Rille (Gustaf Hammarsten). Han har för övrigt, kanske hastigt och lustigt, blivit besatt av träning. 

Anastasios Soulis? Jo, han känns igen från bland annat ”Gåsmamman” och i ”Sjölyckan” spelar han Mats, son till Söderberg. Mats beskrivs i pressmeddelandet som ”händig, handlingskraftig och väldigt trevlig.”

Lisa Dahlberg, exekutiv producent för ”Sjölyckan” på TV4 och C More, om säsong 2: 

”Det är ett rent nöje att släppa lös de här fantastiskt roliga skådespelarna i skärgården med ett briljant manus. Jag tror och hoppas att tittarna kommer älska andra säsongen precis lika mycket som jag gör.”

”Sjölyckan” säsong 2 produceras av FLX med Helena Franck som producent. Emma Bucht och Gustaf Åkerblom regisserar, medan Moa Herngren, Tove Eriksen Hillblom samt Jacob Seth Fransson, Niclas Carlsson och Johan Holmström har skrivit manus. 

”Sjölyckan” säsong 2 har premiär 20 mars på C More och 3 april på TV4.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om serier på C More och TV4