Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

”Alla mot alla” säsong 3 har premiär 13 januari i Kanal 5 – här är de som tävlar i omgång 1

”Alla mot alla med Filip och Fredrik” säsong 3 har premiär 13 januari 2020 i Kanal 5 och på Dplay. Foto: Margareta Bloom Sandebäck/Kanal 5

”Alla mot alla med Filip och Fredrik” fortsätter. Säsong 3 av tv-programmet i Kanal 5 har premiär 13 januari. Nu bekräftas att bland andra Lars Lerin, Christine Meltzer, Anders Lundin, Sven Melander, Kakan Hermansson och Kalle Moraeus tävlar i de nya avsnitten. 

Det var i början av december som Kanal 5 bekräftade att det blir en tredje säsong av ”Alla mot alla med Filip och Fredrik”. Nu är det klart att omgången innehåller 60 avsnitt och att det är premiär den 13 januari 2020. 

Det som väntar, enligt ett pressmeddelande från Discovery Networks Sverige: ”Svåra och spännande kunskapsmoment, precis så roligt presenterade som bara Filip och Fredrik kan göra det. Kända svenskar möter varandra två och två, och varje poäng kan bli avgörande i kampen om de åtråvärda slutspelsplatserna”. 

Sammanlagt är det 16 lag som tävlar, och Kanal 5 har nu avslöjat de som tävlar i första omgången: Kalle Moraeus och Kakan Hermansson; Suzanne Axell och Nisse Hallberg; Hanna Hellquist och Lars Lerin; Karin Magnusson och Anders Lundin; Sven Melander och Ebba von Sydow; Peter Magnusson och Christine Meltzer; Janne Josefsson och Cecilia Frode; Pontus Gårdinger och Caroline Winberg. 

David Sundin, Filip Hammar, Martin Erikson, Olof Lundh, Suzanne Axell och Fredrik Wikingsson efter finalen i säsong 2 av ”Alla mot alla med Filip och Fredrik”. Foto: Henrik Svensson / Kanal 5

”Alla mot alla med Filip och Fredrik” hade premiär våren 2019 och vann i kategorin Årets underhållningsprogram på Kristallengalan. Tv-programmets andra säsong hade premiär i augusti samma år. 

Hanna Hellquist och Ebbot Lundberg vann första säsongen, medan Suzanne Axell och David Sundin stod som segrare efter säsong 2. 

”Alla mot alla med Filip och Fredrik” säsong 3 har premiär 13 januari i Kanal 5 och på Dplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om nya tv-program på Kanal 5