Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Kanal 5 gör ”Välkommen till Köping” – så blir tv-programmet med Linda Hammar

”Välkommen till Köping” är ett nytt tv-program i Kanal 5 och på Dplay med Linda Hammar. Premiär våren 2020. Foto: Kanal 5/Dplay

Linda Hammar och hennes kompisar i Köping är tillbaka i tv-rutan våren 2020. Om nya programmet ”Välkommen till Köping” säger Linda Hammar: ”Det är kul att spela in igen, det händer något i vardagen och jag hoppas att folk kommer tycka att serien är bra.”

”I en annan del av Köping” hade premiär 2007 i TV4. Programmet berättade om Linda Hammar och hennes vänner. 

Nu har Discovery Networks Sverige beställt en ny version av serien som fått titeln ”Välkommen till Köping”. Premiär är det våren 2020 i Kanal 5 och på Dplay. Linda Hammar och hennes fästman Lars-Åke samt Mats, Tobbe, Frasse och deras gamla och nya vänner är alla med i serien. 

Linda Hammar, syster till Filip Hammar, säger i en kommentar:

”Det är jättekul att vara på samma kanal som Filip. Det är på tiden! Det är kul att spela in igen, det händer något i vardagen och jag hoppas att folk kommer tycka att serien är bra.”

I ett pressmeddelande från Kanal 5 går att läsa att ”Välkommen till Köping” ska följa kompisgänget från Köping i deras ”lika ovanliga som vanliga liv, med stora och små vardagsbestyr”. Vidare: ”Även om åren gått och livet förändrats så håller vännerna ihop. Gängets solstråle Linda med fästmannen, korsordsälskaren och obotlige romantikern Lars-Åke. Mats, som alltid ställer upp för de andra och drömmer om kärlek och att ta körkort. Frasse, rastlös och den ständige rebellen. Tobbe, som alltid har en räv bakom örat.”

Bland de nya personligheter som introduceras i ”Välkommen till Köping” finns ”Bröderna Bowling” och Åke, bästa polare till Mats och ”tjejsusaren som coachar Mats både i bowling och kärlek”.

Ulrika Bokstad, exekutiv producent för ”Välkommen till Köping” på Dplay och Kanal 5:

”Vi är så tacksamma för att det här underbara Köping-gänget vill dela med sig av sina liv till oss och tittarna.  Vi är stolta över att det här fina programmet flyttar in hos oss på Dplay och Kanal 5 och jag är övertygad om att det kommer värma tittarnas hjärtan lika mycket som våra.”

”Välkommen till Köping” produceras av Nexiko har premiär våren 2020 på Kanal 5 och Dplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Kanal 5:s tv-serier