Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Björn Skifs, Jessica Almenäs, Björn Gustafsson i nya säsongen av ”Helt perfekt” på Dplay

Eva Röse, Björn Gustafsson och Johan Petersson på en bild från ”Helt perfekt” säsong 3, som har premiär 22 december på Dplay. Foto: Kanal 5/Dplay

”Helt perfekt” säsong 3 med Johan Petersson och Eva Röse har premiär 22 december på Dplay. Nu har Spoiler alert fått bekräftat att folkkära artsten Björn Skifs gör ett gästinhopp i serien, precis som Adam Lundgren och Björn Gustafsson. 

”Helt perfekt” fortsätter. 

Den 22 december blir de tre första avsnitten i tredje säsongen tillgänglig på Dplay. Johan Petersson och Eva Röse spelar fortsatt huvudrollerna i serien, som baseras på en norsk serie med samma titel. 

Sedan tidigare är det klart att Adam Pålsson och Johan Ulveson medverkar i de tolv nya avsnitten.

Nu har Spoiler alert fått bekräftat ett antal av de skådespelare, tv-personligheter och kända personer som gästar ”Helt perfekt” säsong 3. 

Främst i ledet står folkära artisten Björn Skifs, som likt övriga gäster gör skruvande versioner av sig själva.

I de nya avsnitten dyker även Adam Lundgren, Jessica Almenäs, Björn Gustafsson, Erik Johansson, Vanna Rosenberg, Gustaf Hammarsten, Olle Sarri och Johar Bendjelloul upp i mer eller mindre större roller. 

På rollistan finns också Frida Hallgren och Nora Ericsson. 

Johan Petersson och Eva Röse på en bild från ”Helt perfekt” säsong 3. Foto: Kanal 5/Dplay

Det var i maj som Spoiler alert kunde berätta att Discovery Networks Sverige hade beställt en ny säsong av ”Helt perfekt”. 

I det pressmeddelande där det berättades att tredje säsongen har premiär 22 december går även att läsa om en del av vad som väntar: ”När vi möter Johan och Eva igen så är de på väg att ta sin relation till nästa nivå – separation. Eva har vänner som gått skilda vägar och anser därmed givetvis att detta är vad ett modernt förhållande behöver.”

”Helt perfekt” baseras på den norska tv-serien med samma titel, som har Thomas Giertsen som upphovsman. ITV producerar den svenska versionen av serien.

”Helt perfekt” säsong 3 har premiär 22 december på Dplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Kanal 5:s tv-serier