Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

TV4 bekräftar: Ny säsong av ”Bachelor Sverige” har premiär 2020

TV4 bekräftar nu att det blir en ny säsong av ”Bachelor Sverige”. Premiär är det 2020. Foto: TV4

”Bachelor Sverige” fortsätter. En ny säsong har premiär 2020. ”Målet är ett frieri i sista avsnittet”, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4

Och så har tv-historia skrivits. 

När årets säsong av ”Bachelor Sverige” avslutades var det första gången som det internationellt framgångsrika formatet sändes med två konkurrerande deltagare, i detta fall Simon Hermansson och Felix Almsved.

– Att fullt ut integrera en ny bachelor, låta dem slåss om samma tjejer hela säsongen och ha gemensamma rosceremonier har inte gjorts förut. Där är vi världsunika. Och det vittnar det stora internationella intresset om, sa Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4, till mig i samband med att säsongen börjat sändas.

Nu meddelar TV4 att ”Bachelor Sverige” fortsätter och att man beställt en ny säsong med planerad premiär 2020. 

”Nästa säsong ska det bli kärlek som håller för livet, säger Hans Abrahamsson i en kommentar, som även menar att ”Bachelor” är ”den optimala personliga dejtingtjänsten.   

”En hel tv-redaktion som gör allt för att hitta en perfekt matchning går inte att hitta någon annanstans. Nu börjar jakten på modiga singelkillar som inser vilken unik chans det är.” 

Produktionen har nu börjat söka efter det som man beskriver som ”kärlekstörstande ungkarlar som vill hitta sin stora kärlek”. 

Den nya säsongen av ”Bachelor Sverige” har premiär 2020. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om tv-program i TV4