Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum för ”Sommaren med släkten” säsong 4 med Peter Magnusson och Rakel Wärmländer

Peter Magnusson och Rakel Wärmländer som Jens och Åsa på en bild från ”Sommaren med släkten” säsong 4 på Dplay. Premiär är det 22 december. Foto: Dplay/Kanal 5

”Sommaren med släkten” säsong 4 har fått ett premiärdatum. Den 22 december börjar de nya avsnitten sändas på Dplay. 

”Sommaren med släkten” hade premiär i mars 2017. Serien handlar om Jens och Åsa – Peter Magnusson och Rakel Wärmländer gör rollerna – som hoppas att de ska kunna ta över den sommarstuga som Åsas föräldrar Gunnar och Ingrid äger. 

Det går inte som planerat. 

Christine Meltzer spelar Åsas syster Carro, medan alltid lika underskattade Christopher Wagelin gör rollen som Carros snubbe Bobbo. Krister Henriksson och Anki Lidén spelar Åsa och Carros föräldrar. 

I juni kunde Spoiler alert avslöja att en ny säsong av ”Sommaren med släkten” hade börjat spelas in – nu finns ett premiärdatum för de nya avsnitten. 

Den 22 december börjar säsong 4 sändas på Dplay. Huvudensemblen är densamma som tidigare, och bland gästskådespelarna finns bland andra Jonas Karlsson, Martina Haag och Olle Sarri. 

I ett pressmeddelande skriver Discovery Networks Sverige om vad som väntar: ”I fjärde säsongen av tittarfavoriten ”Sommaren med släkten” återvänder vi till det inte alltid så idylliska semesterparadiset Räknäs i den svenska skärgården. Våra vänner Åsa, Jens, Carro och Bobo bråkar som vanligt med sina svärföräldrar och brottas (bokstavligen!) med tjuriga grannar.”

Vidare om handlingen: ”Dessutom får vi lära känna Noras nya pojkvän, Jens skändar en flagga av misstag, Carro hamnar i polisjakt på vattenskoter… ja, allt det där som hör sommar och semester till.”

”Sommaren med släkten” baseras på det norska formatet ”Neste sommer”. Serien produceras av Art&Bob. 

”Sommaren med släkten” säsong 4 har premiär 22 december på Dplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Kanal 5:s tv-program