Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum för ”Helt perfekt” säsong 3 på Dplay med Johan Petersson, Eva Röse

Johan Petersson och Eva Röse på en bild från ”Helt perfekt” säsong 3, som har premiär 22 december på Dplay. Foto: Kanal 5/Dplay

”Helt perfekt” säsong 3 har fått ett premiärdatum. Den 22 december är serien med Johan Petersson och Eva Röse tillbaka med nya avsnitt på Dplay. 

Som Spoiler alert tidigare kunnat berätta fortsätter ”Helt perfekt” med Johan Petersson och Eva Röse. 

Då, i samband med att Discovery Networks Sverige bekräftade för mig att det blir en tredje säsong för serien, sa Anne Appelberg, exekutiv producent för ”Helt perfekt”:

”Efter att Johan, Eva och alla de andra fantastiska skådepelarna levererat ännu en väldigt rolig säsong så var det ett lätt beslut att beställa en tredje säsong av ”Helt perfekt”. För det är ju inte bara vi som älskar programmet, ”Helt perfekt” har ju tagits väldigt väl emot av både publiken och kritikerna.”

Nu berättar Discovery Networks Sverige i ett pressmeddelande att ”Helt perfekt” har premiär den 22 december på Dplay. Dessutom avslöjas åtminstone en liten del av vad som komma skall i de nya avsnitten: ”När vi möter Johan och Eva igen så är de på väg att ta sin relation till nästa nivå – separation. Eva har vänner som gått skilda vägar och anser därmed givetvis att detta är vad ett modernt förhållande behöver.”

Sedan tidigare är det bekräftat att Adam Pålsson och Johan Ulveson finns på rollistan även för ”Helt perfekt” säsong 3. Utöver det tillkommer ett antal kända svenska skådespelare och personligheter. 

”Helt perfekt” baseras på den norska tv-serien med samma titel, som har Thomas Giertsen som upphovsman. ITV producerar den svenska versionen av serien.

”Helt perfekt” säsong 3 har premiär 22 december på Dplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Kanal 5:s tv-serier