Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

TV4 Play direktsänder Golden Globe Awards 2020 – Ricky Gervais leder galan

Ricky Gervais leder Golden Globe Awards 2020, som direktsänds i TV4 Play natten till den 6 januari. Foto: All Over Press

TV4 Play direktsänder Golden Globe Awards 2020 natten till den 6 januari. Redan nu är det klart att Tom Hanks och Ellen DeGeneres hedras på galan, som återigen leds av Ricky Gervais. 

Måndagen den 9 december presenteras de nominerade till Golden Globes 2020. 

Nu, i ett pressmeddelande, berättar TV4 att man har säkrat rättigheterna till galan och kommer direktsända den i TV4 Play natten till den 6 januari. 

Sammanlagt ska priser i 25 kategorier delas ut, samtidigt som det det redan är klart att Tom Hanks får ta emot prestigepriset Cecile B. DeMille Award, och att Ellen DeGeneres tilldelas lika ärofyllda Carol Burnett Award. 

Bland de förhandstippade finns Johan Rencks miniserie ”Chernobyl”, som efter framgångarna på årets Emmygala förväntas nomineras i ett antal kategorier. 

Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, säger i en kommentar: 

”Galafrossan i TV4 Play inleds med Golden Globe som för femte gången leds av en av världens bästa komiker, Ricky Gervais. Ingen i publiken kommer att sitta säkert när han mellan prisutdelningarna går loss med sågningar och vassa skämt. Vi ser verkligen fram emot galasäsongen där TV4 Play erbjuder svenska folket att gratis ta del av världens bästa galor.”

Ricky Gervais leder Golden Globe Awards 2020, som direktsänds i TV4 Play natten till den 6 januari i TV4 Play. Sändningen startar 01.00 svensk tid med röda mattan och en timme senare, 02.00, börjar själva galan. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om tv-program i TV4