Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Kanal 5 förnyar ”Alla mot alla med Filip och Fredrik” – säsong 3 har premiär i början av 2020

”Alla mot alla med Filip och Fredrik” får säsong 3 i Kanal 5 och Dplay med premiär i början av 2020. På bilden: David Sundin, Filip Hammar, Martin Erikson, Olof Lundh, Suzanne Axell och Fredrik Wikingsson. Foto: Henrik Svensson / Kanal 5

”Alla mot alla” fortsätter. Kanal 5 bekräftar nu att det blir en tredje säsong av Filip Hammars och Fredrik Wikingssons tv-program och att den har premiär i början av 2020. ” Att beställa en tredje säsong var ett oerhört lätt beslut”, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent

Den andra omgången av ”Alla mot alla”, Filip Hammars och Fredrik Wikingssons frågesport i Kanal 5, gick i mål i förra veckan. 

Segrade gjorde Suzanne Axell och David Sundin, som i finalens två avsnitt besegrade Olof Lundh och Martin ”E-type” Erikson. 

Nu bekräftar Discovery Networks Sweden för Spoiler alert att en tredje säsong ska spelas in och att den har planerad premiär i början av 2020 på Kanal 5 och Dplay. 

Aron Gabrielsson, exekutiv producent för ”Alla mot alla med Filip och Fredrik”, säger: 

”Vi älskar det här programmet, och de fantastiska tittarsiffror vi fått under både säsong 1 och framförallt under hösten och säsong 2 visar att tittarna håller med oss. Att beställa en tredje säsong var ett oerhört lätt beslut.”

”Alla mot alla” hade premiär våren 2019. Första omgången vann kategorin Årets underhållning på Kristallengalan. Säsong 2 sändes under hösten på Kanal 5 och D Play och växte vad gäller antalet avsnitt och deltagare.

Och växte, det gjorde även tittarsiffrorna. 

Semifinalerna och de båda finalprogrammen, som sändes 25-28 november, drog tillsammans in 1 365 000 tittare. Mest tittare hade den första delen av finalen, som landade på 364 000 tittare, enligt ett pressmeddelande från Discovery Networks Sverige.  

”Vi är så förbannat glada att folk tittar. Vi är redan i full gång med säsong tre och vågar utlova nya fyrverkerier redan i vår. Vi älskar att göra det här”, säger Filip Hammar i en kommentar. 

Säsong 3 av ”Alla mot alla med Filip och Fredrik” har premiär på Kanal 5 och Dplay i början av 2020.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om nya tv-program på Kanal 5