Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet” – då är det premiär på C More och TV4

Robert Gustafsson, Melina Lindskog Pascalidou och Cornelia Riddez på en bild från ”Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet”, som har premiär 6 december på C More och 21 december i TV4. Foto: TV4/C More

”Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet” har premiär 6 december på C More och 21 december i TV4. Robert Gustafsson, Melina Lindskog Pascalidou och Cornelia Riddez samt Helena Bergström, Johan Glans och Björn Gustafsson finns på rollistan – här är första trailern. 

Det var i mars som C More och TV4 meddelade att man gör en ny originalserie baserad på Åke Holmbergs klassiska privatdetektiv Ture Sventon och att Robert Gustafsson spelar huvudrollen. 

Sedan dess har Bonnier Broadcasting berättat att serien, som är på sex avsnitt, har premiär 6 december på C More och 21 december i TV4.

Samtidigt bekräftades att Johan Glans, Helena Bergström, Maja Kin, Melina Lindskog Pascalidou och Cornelia Riddez finns på rollistan, precis som Björn Gustafsson, Nanna Blondell, Suzanne Reuter, Michael Segerström, Isa Aouifia, Hanna Hedlund, Maja Kin och Jesper Barkselius. 

Nu finns även en första trailer, som visar en del av det som väntar. 

När det gäller handlingen i större drag berättat ett synopsis för serien följande: ”Nordpolen 2019. Ett gammalt ångfartyg hittas infruset i isen, som enligt myten försvann i den så kallade ”Bermuda-Triangeln”. Strax efteråt försvinner den ökände förbrytaren Ville Vessla (Glans) från sin fängelsecell, spårlöst.”

Vidare, och på annan plats: ”I Lingonboda, långt från dessa mystiska händelser, har de två 10-åriga tjejerna Siv (Melina Lindskog Pascalidou) och Gittan (Cornelia Riddez) just lärt känna varandra. Siv är nyinflyttad och bor granne med en märklig hyresgäst, som inte vill bli störd. Detta visar sig vara en viss detektiv, med en flygande matta… nämligen den legendariska Ture Sventon (Gustafsson). När två Säpoagenter söker upp Ture och berättar om Vesslas försvinnande, börjar en jakt som leder den udda trion ut i världen på ett sagolikt spännande äventyr.”

”Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet” är skriven och regisserad av Stefan Roos och Per Simonsson. Nordisk Film TV producerar, med stöd Norrköpings Filmfond. Producent är Helena Larand.

”Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet” har premiär 6 december på C More och 21 december i TV4. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om ”Hamilton” på C More och TV4