Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Joakim och Jonna Lundell gör nytt program för Dplay – ”Spökjakt” har premiär 13 december

Discovery Networks Sweden gör ett nytt tv-program med Joakim och Jonna Lundell. ”Spökjakt” har premiär 13 december på Dplay. Foto: Linus Hallsenius / Dplay

Efter ”Familjen Lundell”: ”Spökjakt”. Discovery Networks Sweden fortsätter samarbeta med Joakim och Jonna Lundell och gör ett nytt tv-program för Dplay med premiär 13 december. 

Discovery Networks Sweden bekräftar nu i ett pressmeddelande att man gör en ny serie med Joakim Lundell och Jonna Lundell. 

Premissen för programmet, som fått titeln ”Spökjakt”, är att paret Lundell och ”ett spökjägarteam och ett medium” samt polaren Danjal Kanani reser till ”sex av världens mest omtalade hemsökta platser”. 

Formatet bygger vidare på Joakim och Jonna Lundells Youtube-videos som tilldelats Guldtuben och som tillsammans har flera miljoner visningar. I den nya serien medverkar även bröderna Tony Martinsson och Niklas Laaksonen, som enligt pressmeddelandet från Discovery Networks Sweden ”reser världen runt för att med modern teknik söka efter bevis på paranormal aktivitet. Med på tåget är även Andreas Österlund, som tidigare setts i ”Det okända” och som skrivit ett antal böcker om paranormala fenomen. 

I en kommentar säger Joakim Lundell: 

”Jag är oerhört stolt och tacksam för chansen att tillsammans med Dplay få utveckla ett format som jag skapat på ett såhär snyggt och påkostat sätt. Det här ämnet är ju en väldigt spännande vattendelare, otroligt många människor tror ju på på något övernaturligt men lika många tror inte alls. Därför är det så kul att tillsammans med vårt team försöka hitta bevis för om paranormala fenomen faktiskt finns.”

”Spökjakt” produceras av ITV Studios och är på sex avsnitt, där Loftus Hall på Irland, Heilstätten i Tyskland, Houska Castle i Tjeckien, Karostafängelset i Lettland samt The Ancient Ram Inn och Athelhampton House i England besök.

Aron Gabrielsson är exekutiv producent för programmet: 

”Det känns väldigt lyxigt att kunna bjuda Dplaypubliken på detta superspännande program. Efter framgångarna med ”Familjen Lundell” så ville vi direkt utöka vårt samarbete med Jocke och Jonna, och att ta deras unika spökjägartema och göra det ännu större, snyggare och ännu mer spännande kändes som ett naturligt nästa steg.”

”Spökjakt” har premiär 13 december på Dplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om nya tv-program på Dplay