Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”Hjem til jul” – Netflix serie med Ida Elise Broch, Felix Sandman har premiär 5 december

Ida Elise Broch spelar huvudrollen i ”Hjem til jul”, Netflix nya originalserie med premiär 5 december. Foto: Netflix

”Hjem til jul” är Netflix nya norska originalserie med Ida Elise Broch och Felix Sandman. Premiär är det 5 december – här är en ny trailer. 

Det var i mars som Netflix meddelade att man hade beställt en ny norska originalserie med titeln ”Hjem til jul”. 

Snart är det dags att se resultatet. 

Den 5 december har serien, som är på sex avsnitt, premiär på streamingtjänsten. I ett pressmeddelande skriver Netflix att ”Hjem til jul” handlar om Johanne, ”en sjuksköterska i 30-årsåldern, som fortfarande kämpar med att komma över sitt ex som dumpade henne för tre år sedan.” 

Vidare om handlingen: ”Efter ständiga kommentarer om hennes ensamma liv och samhällets förväntningar på den perfekta julfamiljen startar Johanne en 24-dagars jakt på en partner att ta med hem till jul. Kommer hon att lyckas?”. 

Per-Olav Sørensen, tidigare bland annat huvudregissör för ”Störst av allt”, har samma funktion här samt är seriens upphovsman, medan Anna Gutto är medregissör. Miriam Larsen, Mattis Herman Nyquist, Julie Skaufel, Fredrik Høyer och Sørensen har skrivit manus, efter en idé av Amir Shaheen och Kristian Andersen. 

Ida Elise Broch, som tidigare synts i bland annat ”Lilyhammer” och ”Det tredje ögat”, gör huvudrollen som Johanne. På rollistan finns också, bland många andra, Gabrielle Leithaug, Felix Sandman, Kingsford Siayor och Mads Sjøgård Pettersen. 

”Hjem til jul” produceras av Trond Kvernstrøm och Anders Tangen från The Oslo Company och har premiär 5 december på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier