Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Ny trailer till ”The Irishman” av Martin Scorsese – premiär 27 november på Netflix

Joe Pesci, som spelar Russell Bufalino, och Robert De Niro, som gör rollen som Frank Sheeran, i ”The Irishman”, en ny film av Martin Scorsese som har premiär 27 november på Netflix och på utvalda svenska biografer 22 november. Foto: Netflix

”The Irishman” har svensk biopremiär 22 november och blir tillgänglig på Netflix 27 november. Här är senaste trailern till Martin Scorseses nya film med Robert Den Niro, Al Pacino och Joe Pesci.  

”En episk berättelse som skildrar den organiserade brottsligheten i efterkrigstidens Amerika.”  

Så beskriver Netflix ”The Irishman”, den nya originalfilmen som regisseras av Martin Scorsese och som har Robert De Niro, Al Pacino och Joe Pesci i huvudrollerna. 

Vidare skriver Netflix: ”I ”The Irishman” lyfts ett av de största olösta mysterierna i amerikansk historia – försvinnandet av den legendariska fackförbundsledaren Jimmy Hoffa – och visar en storslagen resa i den organiserade brottslighetens dolda korridorer. Filmen följer den inre verksamheten, rivaliteterna och kopplingarna till politiken.”

Utöver nämnda trio finns även Harvey Keitel, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba, Jack Huston, Kathrine Narducci och Jesse Plemons på filmens rollista. 

Martin Scorsese regisserar, Steven Zaillian har skrivit filmens manus, medan Rodrigo Prieto är huvudfotograf och Thelma Schoonmaker, som vanligt när det gäller Scorsese, har klippt filmen. 

”The Irishman” baseras på Charles Brandts bok ”I heard you paint houses”. Handlingen fokuserar bland annat på relationen mellan Frank Sheeran (De Niro) och Jimmy Hoffa (Pacino).

Brandt intervjuade Sheeran under fem år och under den tiden erkände den senare att han varit iblandad i åtminstone 25 mord. Sheeran ska även ha haft en hand i Jimmy Hoffas död.

”The Irishman” har premiär på utvalda svenska biografer 22 november och blir tillgänglig på Netflix 27 november. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix tv-serier