Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”Servant” – M. Night Shyamalans serie på Apple TV+

”Servant” har premiär 28 november på Apple TV+ och då med de tre första avsnitten. På bilden: Nell Tiger Free. Foto: Apple

”Servant” är Apples nya originalserie med Nell Tiger Free, Toby Kebbell och Lauren Ambrose. Premiär är det 28 november – här är trailern. 

”Servant” beskrivs som en psykologisk thriller som utspelar sig i Philadelphia och följer ett gift par som ”måste handskas med en obeskrivlig tragedi”, vilken skapar problem i äktenskapet och även ”öppnar dörren för för en mystisk kraft.”

Några detaljer: paret, som spelas av Toby Kebbell och Lauren Ambrose, har förlorat sin son Jericho. För att handskas med sorgen och traumat har de skaffat en superrealistisk dockbebis, men naturligtvis är inte det nog – en barnflicka ska också in i mixen. 

Tony Basgallop (”Inside Men”, ”24: Live Another Day”) är upphovsman och huvudförfattare för ”Servant”, som är serien som innebär M. Night Shyamalans återkomst till tv-formatet efter att senast ha varit en av de kreativa krafterna bakom ”Wayward Pines”. 

Shyamalan regisserar flera avsnitt och är exekutiv producent för ”Servant”, där Nell Tiger Free, Toby Kebbell och Lauren Ambrose samt ”Harry Potter”-bekantingen Rupert Grint finns på rollistan. 

”Servant” har premiär 28 november på Apple TV+. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Apple TV+